Mainos

Katy Perry vaatii pariterapiaa

Laulaja Katy Perry ei anna minkään pilata avioitumistaan brittikoomikko Russell Brandin kanssa. Tähden ratkaisu kaukosuhteen mukanaan tuomiin ongelmiin on päivittäinen puhelu terapeutin kanssa.

Katy Perry suostutteli huhujen mukaan sulhasensa Russell Brandin osallistumaan päivittäisiin terapiapuheluihin. Katy, Russell ja parisuhdeneuvoja käyvät pariskunnan ongelmia läpi joka päivä puhelinneuvottelun avulla. Kumpikin osapuoli on lupautunut raivaamaan kalentereistaan tilaa tunnin kestäville puheluille vahvistaakseen suhdettaan. Ratkaisuun päädyttiin, kun Katy pelkäsi parin kiireisen elämäntyylin pilaavaan suhteen.

– He ovat viettäneet enemmän aikaa erillään kuin koskaan aiemmin. Russell kuvaa New Yorkissa Arthur-elokuvaa tehden 14-tuntisia päiviä. Sillä välin Katy on ollut Euroopassa ja Australiassa työskennellen kaiken päivää. Se yhdistettynä aikaeroon on tietenkin ollut heille rankkaa, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

– Parisuhdeneuvonta oli Katyn idea, sillä hän halusi ehdottomasti, että he tekevät suhteestaan mahdollisimman vakaan, lähde jatkaa.

MTV3/Helmi

Lähde: contactmusic.com

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.