Katy Perry paljasti syntyvän pienokaisensa lempinimen – vallaton sanaleikki

1:07
Katy Perry puhuu kihlauksestaan Jimmy Kimmelille

Katy Perry puhui radioläheyksessä tulevasta äitiydestä.

Laulaja Katy Perry odottaa esikoislastaan näyttelijäpuolisonsa Orlando Bloomin kanssa, joka tulee toistamiseen isäksi. Hänellä on yhdeksän vuotias  poika edellisestä suhteesta Miranda Kerrin kanssa. 

Perry puhui pian syntyvästä tyttärestään Hits Radio Breakfast -radiolähetyksessä  laulaja Fleur Eastille. Samassa hän paljasti lempinimen, millä syntyvää pienokaistansa kutsuu. 

– Kutsun häntä  joskus Kicky (potkia) Perryksi. Rakastan sanaleikkejä. Olen tällä hetkellä hyvin aktiivinen, sillä lääkärini sanoivat, että pitää pysyä liikkeessä, joten olen tanssinut ja laulanut paljon. 

Laulajatähti inspiroitui radiojuontajan lempinimestä niin paljon, että suunnitteli sen lisäävänsä oman lapsensanimilistalle. 

– Se on itseasiassa todella kaunis. Aion lähettää Orlandolle tekstiviestin, Perry sanoi Eastille. 

Perry on sangen kiitollinen puolisolleen siitä, että hänellä on jo kokemusta vauvoista, kun tuli ensi kertaa isäksi yhdeksän vuotta sitten. 

– On hyvä asia, että hänellä on yhdeksän vuotias lapsi ja on käynyt läpi sen. Kun menemme etsimään lasten rattaita, niin hän kyllä tietää niistä. Ja jotkut rattaista ovat todella tyylikkäitä nahkakahvoineen blaah, blaah blaah. Ja hän näyttää minulle, miten niiden kuuluu toimia. Olin kiitollinen hänelle siitä, että hän tietää, miten ne toimivat. 

Ensimmäisen kerran vuonna 2016 yhteen päätyneet Perry, 35, ja Bloom, 43, palasivat eronsa jälkeen yhteen vuonna 2018. Pari ilmoitti ystävänpäivänä kihlauksestaan ja pian iloisten uutisten perään he julkistivat myös raskausuutisensa.

Hääsuunnitelmia on kuitenkin jouduttu lykkäämään. Pari oli suunnitellut hulppeita juhlia Japaniin, mutta koronapandemian vuoksi suunnitelmat menivät tiettävästi jäihin. Tämän on kerrottu harmittaneen etenkin Perryä, joka olisi toivonut astelevansa alttarille raskaana ollessaan.

Muun muassa hiteistään Firework ja Teenage Dream tunnetun Perryn seuraavan albumin on määrä ilmestyä elokuussa.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja