Esikoistaan odottava poptähti Katy Perry avautuu elämänsä musertavimmista ajoista – ero Orlando Bloomista ajoi itsemurhan partaalle

1:07
Katy Perry paljasti kihlaukseensa liittyviä yksityiskohtia tuoreeltaan Jimmy Kimmelin talkshow'ssa

Poptähti Katy Perry kertoo kanadalaisessa radio-ohjelmassa hyvin avoimesti elämänsä vaikeimmista ajoista.

Esikoistaan yhdessä näyttelijäpuolisonsa Orlando Bloomin kanssa odottava laulaja Katy Perry avautuu tuoreessa haastattelussa elämänsä vaikeimmista ajoista. 

Tuoreessa CBC:n SiriusXM-radio-ohjelmalle antamassaan haastattelussa poptähti murtuu kyyneliin kertoessaan, että väliaikainen ero tulevan lapsensa isästä otti todella koville vuonna 2017. Perry paljastaa rohkeasti, että harkitsi tuolloin jopa itsemurhaa.

– Olin antanut itsestäni niin paljon, että tuntui kuin minut olisi jaettu kahtia. Olin eronnut poikaystävästäni, joka on kuitenkin nyt tulevan lapseni isä.

Itsetuhoisiin ajatuksiin johti laulajan mukaan myös se, että samoihin aikoihin hänen tuore albuminsa ei saanut sellaista vastaanottoa kuin hän oli itse toivonut.

– Urani oli edennyt koko ajan nousujohteisesti ja sitten tuli pieni muutos, joka ei ehkä ulkopuolelta katsottuna näyttänyt valtavalta, mutta minulle se oli järistysmäinen.

Perry kertoo haastattelussa selvinneensä vaikeista ajoistaan uskonsa avulla. Hän korostaa haastattelussa myös kiitollisuuden merkitystä.

– Kiitollisuus luultavasti pelasti minun henkeni, koska jos en olisi löytänyt sitä, olisin luultavasti rypenyt surussani ja antanut mennä.

Ensimmäisen kerran vuonna 2016 yhteen päätyneet Perry, 35, ja Bloom, 43, palasivat eronsa jälkeen yhteen vuonna 2018. Pari ilmoitti ystävänpäivänä kihlauksestaan ja pian iloisten uutisten perään he julkistivat myös raskausuutisensa.

Hääsuunnitelmia on kuitenkin jouduttu lykkäämään. Pari oli suunnitellut hulppeita juhlia Japaniin, mutta koronapandemian vuoksi suunnitelmat menivät tiettävästi jäihin. Tämän on kerrottu harmittaneen etenkin Perryä, joka olisi toivonut astelevansa alttarille raskaana ollessaan.

Muun muassa hiteistään Fireworks ja Teenage Dream tunnetuksi tulleen Perryn seuraavan albumin on määrä ilmestyä elokuussa.

Lähteet: CBC, Daily Mail, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja