Katutaiteilijat kuvittivat Louis Vuittonin uutuusmalliston – katso kuvat!

Katutaiteilijoista ja huippumuodista puhutaan tavallisesti eri yhteyksissä, mutta Louis Vuittonilla on otettu askel täysin vastakkaiseen suuntaan: muotitalon uusimman huivimalliston ovat luoneet kuuluisat katutaiteilijat ympäri maailmaa.

Arvostettu muotitalo Louis Vuitton otti askeleen kohti yhteistyötä yllättävän tahon kanssa: Vuitton kutsui maailman kuuluisimpia katutaiteilijoita tekemään yhteistyötä uuden huivimalliston muodossa. Katso kuvat katutaiteilijoiden suunnittelemista huiveista, jotka kantavat Louis Vuittonin arvostettua logoa!

Kolme kuuluisaa katutaiteilijaa loi huippumuotia

Louis Vuitton kutsui tänä keväänä kolme katutaiteilijaa kuvittamaan brändin tyylille tunnusomaisimmat huivit. Japanilainen Aiko, yhdysvaltalainen Retna ja brasilialainen Os Gemeos suunnittelivat kaikki Louis Vuittonille huivin, joka on nyt osa brändin näyttävää kevätmallistoa.

Huivien tyyli sopii Louis Vuittonille

Katutaiteilijoiden suunnittelemien huivien tuli sopia Vuittonin linjaan ja tässä taidokkaat taiteilijat ovatkin suoriutuneet hämmästyttävän hyvin, vaikka vastaavanlaiset suunnitteluprojektit eivät olekaan heidän arkipäiväänsä. Kaikki taiteilijoista olivat omaksuneet Vuittonin kuoseille ominaisen toiston: kuviot näkyvät huiveissa monistettuina.

Mikä katutaiteilijoiden suunnittelemista huiveista on juuri sinun mieleesi? Kommentoi alle!


AVA on myös Twitterissä! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin. Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Lue myös:

AVA

Kuvat: Damien Blottiére / Louis Vuitton

Teksti: Heli Kuitunen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja