Louis Vuittonin tunnelmallisessa muotinäytöksessä ihasteltiin tulevan muodin helmiä – katso kuvat!

Louis Vuittonin tulevan syksyn ja talven uutuuksia esiteltiin tunnelmallisessa muotinäytöksessä Pariisin muotiviikkojen päätteeksi.

Louis Vuittonin muotinäytöksessä brändin pääsuunnittelijan, Marc Jacobsin työn hedelmät pääsivät oikeuksiinsa viimeisen päälle hiotussa näytöksessä.

Vuittonin uutuudet noudattivat tunnelmmallisessa näytöksessä yhtenäistä linjaa, eivätkä catwalkilla nähdyt asukokonaisuudet olleet lainkaan teatraalisia. Näytöksestä pystyykin siksi poimimaan toimivia vinkkejä myös suomalaisiin tyyleihin.

Näyttävät napit keräsivät katseita

Vuittonin tyyliin hiottu näkemys tulevan syksyn ja talven muodista oli selkeän klassinen linja, jota oli täydennetty näyttävin yksityiskohdin. Valtavat napit pistivät silmään maanläheisten värien joukossa. Huomiota herättävät napit toimivat katseenvangitsijoina klassisissa asuissa.

Kimalteet sopivat klassisiinkin asuihin

Glittereiden nostettua päätään viime vuoden aikana erityisen paljon, myös Vuittonilla näytetään olevan sitä mieltä, että kimalteet ovat tulleet jäädäkseen. Näytöksessä esitellyissä asukokonaisuuksissa juhlavat kimaltavat kankaat oli yhdistetty ennennäkemättömän arvokkaaseen tyyliin takkeihin ja hameisiin, joissa kangasta ei oltu säästelty. Kimalteiden kanssa voi ottaa Vuittonin uutuksien esimerkkiä silmällä pitäen tulevaisuudessa myös entistä rohkeampia askelia – sortumatta kuitenkaan mauttomuuksiin.

Housut hameen alla – kannattaa kokeilla!

Vuittonin tulevan syksyn ja kevään uutuuksien yhtenevä linja jatkui myös mallien polvien alapuolella. Erikoinen idea yhdistää pitkän hameen kanssa pitkät housut toimi vahvasto kerrostaen puettujen mallien yllä. Tätä uskaltanevat rohkeammat kokeillakin tulevana syksynä.

Näyttävät hatut täydentävät upean tyylin

Entisajan glamourista henkivät näyttävät hatut valtasivat tonttia Vuittonin näytöksessä. Vaikka takki – ja parhaassa tapauksessa housutkin – olivat näyttävästä kuosista valmistettuja, istui Jacobsin näkemyksen mukaan kokonaisuuteen näyttävä hattukin. Tällä todistettiin vanhan kunnon kerrospukeutumisen etuja: kun yllä on paljon kangasta, voi yksityiskohtiakin olla enemmän.

Louis Vuittonin tunnelmallisessa muotinäytöksessä ihasteltiin tulevan muodin helmiä

MTV3/Helmi

Kuvat: Louis Vuitton

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja