Katsooko mies naisen vatsamakkaroita? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! 

"Kuinka paljon istuutuessa syntyvillä vatsamakkaroilla on väliä?" kysyy nimimerkki locker.

Miehet vastasivat:

"Eivät istuessa syntyvät vatsamakkarat haittaa, niitä tulee kaikille ja se on ihan ok. Tuskin kenelläkään ne ovat turn-on, mutta ihmisen anatomia on nyt vaan sellainen, että niitä tulee – paitsi noin promillelle ihmisistä, jotka ovat superhoikkia. Huomiona muuten, että myös eräässä Fitnesspäiväkirjat-ohjelman jaksossa myös nähtiin vatsamakkaroita. On tietenkin eri asia, onko "makkaroita" vai valtava etureppu istuessa. Makkarat ok, säkki ei."
– 36, avoliitossa

"Istuma-asennosta riippuen pieni makkaranmodostus lienee ihmisen anatomian kannalta luonnollista, mut huono ryhti istuessa tai ylimääräinen rasvakudos vyötäröllä ymmärtääkseni korostaa ilmiötä. Kumpikaan edellä mainituista ei sinänsä ole henkilökohtaisen toivomuslistani kärkipäässä, mutta kohtuudella altistettuna molemmat syyt sekä niiden mainittu ilmenemismuoto ovat täysin ymmärrettävissä."
– 39, parisuhteessa

"Pakko myöntää, etten ole varmaan koskaan asiaa miettinyt, elleivät vatsamakkarat ole sitten ole osuneet omalle kohdalle, kun istun. Epäilen, että asiassa on kyse enemmän siitä, mitä mieltä henkilö itse on omista vatsamakkaroistaan, eikä siitä mitä muut ajattelevat niistä. Jos omalle kohdalle osuisi niin miettisin, että tarvitsen enemmän liikuntaa, mutta jos näen samaisen tilanteen jollakin toisella, ei se vaikuta itseeni sen kummoisemmin."
–  33, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat