Katsojat päättävät, miltä AVA kuulostaa!

Yleisöäänestys AVA-kanavan äänimaailmasta ja kanavajuontajasta alkaa.

Elokuussa uudistuva AVA-kanava rakentuu periaatteelle "Luodaan yhdessä". Ensimmäinen konkreettinen Luodaan yhdessä -teko on nyt käynnistynyt: katsojat pääsevät valitsemaan AVAn äänimaailman ja kanavajuontajan.

– Koska AVA-kanavaa luodaan yhdessä, on luonnollista, että katsojat pääsevät itse valitsemaan kanavan äänen sekä musiikin. Hakemuksia juontajiksi ja kanavasävelmiksi tuli ilahduttavan paljon, ja mikä parasta, taso oli todella korkea, projektin vetäjä, MTV MEDIAn head of promotion Tuomo Kulomaa toteaa.

Äänestä AVAn musiikkiteema ja juontaja!

AVA-kanava luodaan yhdessä katsojien kanssa, ja he saavat päättää, miltä kanava kuulostaa. Elokuun 1. päivä alkoi katsojaäänestys siitä, mikä sävellys on sopivin AVAn musiikkiteemaksi ja kuka on kanavan uusi juontaja.

Äänestys tapahtuu kilpailun yhteistyökumppanin Audiodrafin nettisivuilla avatv.audiodraft.com. Sivustolta pääsee kuulemaan kaikkien kanavaääniehdokkaiden ääninäytteet sekä kaikki musiikkiteema- ja äänilogosävellykset kokonaisuudessaan.

Juontajaehdokkaita on kymmenen, joista kuusi on naista ja neljä miestä. Musiikkiteemasävellyksiä on kaksikymmentä. Kanavamusiikkiäänestys päättyy 15.8., kanavajuontajaäänestys jatkuu 31.8. saakka. Uusi äänimaailma kuullaan ruudussa ensimmäistä kertaa 22.8. Uusi kanavaääni puolestaan aloittaa pestinsä syyskuussa.

Sekä juontajaehdokkaat että kanavan musiikkiteemasävellykset on löydetty avoimen haun kautta. Hakijoita kanavaääniksi oli yli 60, ja musiikkiteemasävellyksiä puolestaan tuli runsas 170 kappaletta ympäri maailmaa.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja