Katso, kuinka innokas nuorimies hyppää tuliterän Teslan rattiin ja rysäyttää sen rakennuksen seinästä läpi: "Se ei pysähtynyt"

Auto rysäytti parkkihallin seinästä läpi – putosi toisesta kerroksesta katolleen 1:30
Vuonna 2018 Kiinassa sattui onnettomuus, jossa auto ajoi parkkihallin seinästä läpi ja putosi toisesta kerroksesta katolleen maahan. Juttuun liittyvän videon löydät artikkelin lopusta.

Tämä koeajo jäi suunniteltua lyhyemmäksi ja tuli reilusti aiottua kalliimmaksi.

Jutun perästä löytyvä YouTube-video on kuvattu Yhdysvalloissa Floridan Orlandossa. Videolla nähdään, kuinka muutaman nuoren miehen porukka kuvaa Tesla Model Y:tä teollisuusalueella.

Yksi miehistä hyppää tehokkaan sähköauton ratin taakse, käy heittämässä kärryn ympäri ja paahtaa teollisuusalueen läpi täydellä vauhdilla rajuista pompuista välittämättä – ja itse asiassa keskusteluista päätellen jopa kovia pomppuja hakien. Mutta sitten, kun tulee jarruttamisen aika, ei pari tonnia painava auto pysähdykään ihan suitsait sukkelaan.

Punapaitaisen miehen ohjastama Model Y kiitää jarrutuksesta huolimatta risteyksen läpi nurmikolle, läpi pusikoiden ja edelleen varastorakennuksen pysäköintialueen yli hallin laseista sisään.

Kuljettaja ei vaikuta loukanneen itseään fyysisesti, mutta auto sekä varastorakennus kärsivät vaurioita.

– Se ei pysähtynyt, kuljettajan kuullaan sanovan videolla.

Kolaroitu Tesla oli todennäköisesti koeajossa autoliikkeessä, sillä siinä on kiinni myymälän kilvet.

Tire Meets Road -sivusto sai selville, että lähin Tesla-liike sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä onnettomuuspaikasta.

Alla alun perin Richhh Vlogs -kanavalla julkaistu, mutta sieltä sittemmin poistettu video.

Lue myös:

    Uusimmat