Katja Kannonlahti ja Lauri Karhuvaara juontavat Linnan juhlat

MTV3 esittää tutuksi käyneeseen tapaan Linnan juhlien kohokohdat koostelähetyksessään keskiviikkona 7.12. klo 18 alkaen.

MTV3 Uutisten työryhmä poimii lähetykseen illan huippuhetket, upeimmat vieraat ja kiinnostavimmat keskustelut. Lähetyksen juontavat Katja Kannonlahti ja Lauri Karhuvaara.

Tunnelmaa, glamouria ja hieman haikeuttakin

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto kiinnostaa perinteisesti suomalaisia tv-katsojia. MTV3 esittää juhlien parhaat palat koostelähetyksessään, johon poimitaan illan kiinnostavimmat vieraat, upeimmat puvut ja polttavimmat puheenaiheet.

Juontaja Katja Kannonlahti suuntaa Linnan juhlahumuun toista kertaa uransa aikana.

– Tämä on iloinen ja mukava työtehtävä. Kyseessä on tärkeä juhlapäivä, jonka kruunaa aivan erityislaatuinen tunnelma. Juhlavieraat ovat Linnassa erittäin hyvällä tuulella ja arvostavat saamaansa kutsua, Kannonlahti pohtii.

Illan toinen juontaja, Huomenta Suomesta tuttu Lauri Karhuvaara on Linnan juhlien konkari. Hän on ollut mukana juhlissa jo 1980-luvulta lähtien sekä toimittajana että vieraana.

– Mieleeni on jäänyt kaksi erityistä haastattelua: Assi Koiviston ja Sauli Niinistön. Assia haastattelin suorassa lähetyksessä 1980-luvun puolivälissä, ja tilanne jännitti meitä molempia kovasti. Silloin ei ollut niin paljon uutislähetyksiä kuin nykyään. Valtiovarainministeri Niinistöä haastattelin puolestaan euroon siirtymisen vuoksi. Ojensin Niinistölle markan kolikon ja pohdimme, mikä kaikki tulee uuden valuutan myötä muuttumaan, Karhuvaara muistelee

– Tämän vuoden juhlasta tulee varmasti aivan erityinen ja ehkä vähän haikeakin, onhan kyseessä viimeinen Tarja Halosen emännöimä itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto. Tämä näkyy epäilemättä myös vieraslistassa. Myös maailmanpolitiikan ja -talouden viimeaikaiset tapahtumat heijastuvat nekin juhliin, ainakin puheenaiheiden tasolla, Karhuvaara uumoilee.

Koostelähetyksen ohella Linnan juhlien antia käsitellään MTV MEDIAn eri välineissä. Radio Novassa ja MTV3 Uutisten verkkosivuilla seurataan juhlaa reaaliajassa. Myös Huomenta Suomi analysoi illan antia keskiviikon 7.12. aamulähetyksessään. Linnan juhlat 2011 -koostelähetys uusitaan 8.12. klo 11 alkaen.

Linnan juhlat 2011 MTV3-kanavalla ke 7.12. klo 18 alkaen! Seuraa juhlaillan tapahtumia myös nettisivuilta www.mtv3.fi/linnanjuhlat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja