Katie asuu yhdessä miehensä, ex-aviomiehensä, tämän tyttöystävän ja kuuden lapsen kanssa: "En vaihtaisi tätä pois mistään hinnasta!"

8:35

Katie Blackmer asuu saman katon alla aviomiehensä, entisen miehensä ja tämän tyttöystävän sekä kuuden lapsen kanssa. 

Eikö loma lasten kanssa mennyt ihan putkeen? Yllä olevalla videolla kerrotaan, miten sen saa sujumaan.

Avioeron jälkeen kovin moni tuskin haluaa asua yhdessä entisen puolisonsa kanssa, etenkin jos kuvioissa on jo uusia kumppaneita.

Tennesseen Christianassa asuva Katie Blackmer kuitenkin toimi toisin: hän asuu samassa talossa aviomiehensä, entisen miehensä ja tämän tyttöystävän sekä kaiken kaikkiaan kuuden lapsen kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katie päätti jakaa tarinansa LoveWhatMatters -sivustolle.

Tapasi Stephenin 18-vuotiaana

Katie tapasi Stephenin 18-vuotiaana. Naimisiin he menivät pari vuotta myöhemmin.

Pariskunta sai kolme lasta. Gracelyn on nyt 11-vuotias, Kaylynn on kymmenen ja Colston on viiden vanha.

Rakkaus ei kuitenkaan jatkunut ikuisesti.

Katien mukaan vanhemman rooli sai heidät unohtamaan parisuhteensa, ja lopulta he näkivät avioeron olevan ainoa ratkaisu.

Naimisiin uudelleen

Kesäkuussa 2016 Katie meni naimisiin Benin kanssa. Miehellä oli entisestä avioliitostaan 19-vuotias poika, Hunter.

Stephenin kanssa oli edelleen myrskyisää. Entinen aviopari halusi kuitenkin löytää jonkinlaisen sovun yhteishuoltajuuteen ja olla ystäviä.

Lasten tähden viettivät aikaa kolmistaan

Vuonna 2017 Katie, Ben ja Stephen viettivät melko paljon aikaa yhdessä. He kävivät syömässä, viettivät lomia yhdessä sekä pelasivat esimerkiksi softballia porukalla. Katien mukaan ystävyys syventyi ja vanhemmuuskin sujui paremmin koko ajan.

Kolmikko päätti luopua aikaisemmasta huoltajuussuunnitelmastaan. Lapset ilahtuivat, sillä heidän ei tarvinnut enää elää tiukasti aikataulutettua elämää.

– He saivat tulla ja mennä miten halusivat, ja lomat vietämme yhdessä, Katie kertoo.

Stephen joutui onnettomuuteen

Toukokuussa 2017 Katie sai puhelun, jota kukaan ei haluaisi. Stephen oli veljensä kanssa joutunut vakavaan auto-onnettomuuteen, ja molempien tila oli kriittinen.

Katie kiirehti sairalaan Stephenin luo. Hän oli suunniltaan järkytyksestä.

– Menetin oman isäni auto-onnettomuudessa, kun olin 7-vuotias. Niinpä tämän painajaisen aikana saatoin ainoastaan ajatella sitä, että lapset tarvitsivat isäänsä.

Katie kertoo olleensa Stephenin vierellä koko ajan.

Katie huolehti ex-miehestään

Katien suureksi helpotukseksi Stephen selvisi onnettomuudesta. Stephenin veli kuitenkin menehtyi pari viikkoa myöhemmin.

– Kun lääkärit sanoivat, että Stephen voisi tulla kotiin, mutta tarvitsisi jatkuvaa huolenpitoa, minä ja Ben päätimme ilman epäröintiä, että hän tulisi meidän luoksemme.

– Hän tarvitsi meitä, hänen lapsensa tarvitsivat häntä ja hän heitä, Katie kertoo.

Asumiskuvio vakiintui

Katie piti huolta Stephenistä omien sanojensa mukaan koko ajan. Pikku hiljaa asumisjärjestelystä tuli kaikille kotoisa.

– Pitkän toipumisajan jälkeen Stephen tiesi meidän kotimme olevan myös hänen kotinsa. Vitsailimme aina siitä, että meidän pitäisi muuttaa omituinen kolmiomme neliöksi! Katie kertoo LoveWhatMatters -sivustolle.

Ex-miehen uusi nainen

Lopulta kolmiosta tosiaan tuli neliö, kun joulukuussa Stephen alkoi seurustella Brandyn kanssa.

Brandylla on kaksi lasta, 7-vuotias Jaxson ja 9-vuotias Kayleigh. Myös he muuttivat saman katon alle Katien ja kumppaneiden kanssa.

Katie kertoo saaneensa Brandysta ystävän.

Ruokapöydässä parhaimmillaan kymmenen henkilöä

Arki täyttyy yhteisestä puuhailuista. Parhaimmillaan ruokapöydän ääressä on yhdeksän henkeä, Hunterin ollessa kotona ruokailijoita on kymmenkunta.

Välillä tietysti entisen aviomiehen kanssa tulee sanaharkkaa, mutta Katien mukaan he ovat oppineet keskustelemaan asioista. Kumpikin haluaa lastensa parasta.

– Jos joku olisi kolme vuotta sitten kertonut minulle, että jonain päivänä asuisin aviomieheni, entisen mieheni, tämän tyttöystävän ja hänen kahden lapsensa kanssa, olisin nauranut hänelle päin naamaa! Tiedän, että suurimman osan mielestä tämä on hullua, mutta en vaihtaisi tätä pois mistään hinnasta. Kun lapsemme ovat onnellisia mekin olemme.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja