Kasperi Kapasta varoitettiin etukäteen Sidney Crosbysta – totuus valkeni pian: "Ensimmäisenä ottamassa paitaa pois"

Kasperi Kapasta varoitettiin tosikosta Sidney Crosbysta – totuus paljastui nopeasti: ”Ensimmäisenä ottamassa paitaa pois” 1:27
Kasperi Kapanen sai ennakkovaroituksen "tosikosta" Sidney Crosbysta. Miten ennakkoluulot kohtasivat totuuden kanssa?

St. Louis Bluesin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen on saanut pelata NHL-uransa aikana kovien supertähtien kanssa.

Yhdeksättä kautta Pohjois-Amerikassa pelaavan Kapasen pelikavereina ovat viilettäneet muun muassa Toronto Maple Leafsissa supertähtistatuksesta nauttivat Auston Matthews, Mitch Marner ja William Nylander.

Kapanen kertoo NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmassa viettäneensä kolmikon kanssa monia iloisia hetkiä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

– Ei ole tullut vielä huonoa tyyppiä vastaan. Pelkkää positiivista. Aloitin uran Austonin, Mitchin ja Willyn kanssa. Ihan loistavia tyyppejä. Se oli hyvää nuoruusaikaa Torontossa. Siellä oli rokkistaraolo. Ikimuistoisia iltoja, sanotaan näin, Kapanen virnistää.

Ennen siirtoa St. Louisiin Kapanen kiekkoili Pittsburgh Penguinsissa, jonka ykköstähdet Sidney Crosby ja Jevgeni Malkin eivät esittelyitä kaipaa.

Kapanen kertoo saaneensa ennakkovaroituksen Crosbysta ennen siirtoaan.

– Kaikki varoittelivat Sidistä, että älä ole oma itsesi, älä ole sellainen bilefriikki. Ota tosissaan, hän on tosi tosikko tyyppi. En osannut mitään odottaa, Kapanen kertoo.

Millaiseksi tyypiksi Sidney Crosby osoittautui ja miten ennakkoluulot kohtasivat todellisuuden kanssa? Katso Kasperi Kapasen vastaus kokonaisuudessaan pääkuvan videolta. 

Kapasen vierailu NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmassa on katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat