Kasperi Kapanen törmäsi NHL-joukkueen jatkoilla Justin Bieberiin – yllättävä kohtaaminen löi ällikällä

Kasperi Kapanen törmäsi NHL-joukkueen jatkoilla Justin Bieberiin – ”Kyllä mä tiedän, kuka sä olet” 2:11
Kasperi Kapanen törmäsi NHL-joukkueen jatkoilla megatähti Justin Bieberiin.

Jääkiekkoilijat ovat Torontossa kuumaa tähtitavaraa. Sen sai aikanaan kokea myös Kasperi Kapanen, joka pääsi musiikkimaailman megastaran Justin Bieberin kanssa samoihin juhliin.

Torontoa voidaan hyvinkin pitää jääkiekkohulluna kaupunkina, jonka ykkösmielitietty on NHL:ssä pelaava Maple Leafs. Joukkue on myös monen muun alan supertähden mieleen.

Miten Kasperi Kapasen äidin ja raptähti Draken kohtaaminen sujui? Katso Kapasen hilpeä tarina pääkuvan videolta.

Esimerkiksi musiikkimaailman kanadalainen supertähti Justin Bieber on intohimoinen jääkiekko- ja Maple Leafs -fani. Torontossa vuosina 2015-20 pelannut Kasperi Kapanen muistaa hyvin ensikohtaamisensa Bieberin kanssa.

Kapasen viimeiseksi jääneellä Toronto-kaudella joukkue putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Columbus Blue Jacketsin käsittelyssä ja joukkue kokoontui viettämään pettymyksen jälkeen iltaa Mitch Marnerin kämpille.

Marnerin pitoihin paikalle oli saapunut myös Bieber.

– Kävelin kulman taakse ja törmäsin johonkin. Siinähän se Bieber oli. Yllättävän lyhyt tyyppi, mutta tosi mukava. Sanoin: "moro, mä olen Kappy", johon hän vastasi: "moi, Justin". Sanoin, että kyllä mä tiedän, Kapanen nauraa NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmassa.

Seuraavan kulman takaa eteen tuli Bieberin vaimo Hailey Bieber, joka esittäytyi myös Kapaselle.

– Mä olin, että kyllä minä tiedän, kuka sinä olet. Siinä sitten pääsin heihin tutustumaan. Se oli aika siisti kokemus, Kapanen muistelee naureskellen.

Katso Kasperi Kapasen muistelot Draken ja Justin Bieberin tähdittämästä Toronton tähtiloistosta pääkuvan videolta. Kapasen vierailu NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmassa on katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat