Kasperi Kapanen murskaamassa Rasmus Ristolaisen Buffaloa – veteraanihyökkääjä hurjasteli neljä maalia

Jääkiekon NHL:ssä Pittsburgh Penguins vei voiton kotikaukalossaan Buffalo Sabresia vastaan. Runsasmaalinen ottelu päättyi lukemiin 8–4.

Pääkuvan video: Pittsburghin Kasperi Kapanen ja Jeff Carter kurittivat Buffaloa yön NHL-kierroksella.

Pelin kuningas oli Pittsburghin Jeff Carter, joka teki kaikkiaan neljä maalia. Carterin ensimmäinen maali avauserässä oli kuitenkin lähellä jäädä torjutuksi, kun Buffalon suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen oli maalilla kiekkoa vastassa.

Kiekko oli ehtinyt juuri lipua maaliviivan yli, kun Ristolainen laukoi sen takaisin peliin. Peli ehti jatkua vielä lähes minuutin ajan, kunnes se keskeytettiin ja maali hyväksyttiin tarkistuksen jälkeen.

Pittsburghin Kasperi Kapanen ylsi ottelussa tehopisteille 1+1. Kapasen maali kolmannessa erässä jäi myös ottelun viimeiseksi. Buffalon Ristolainen sai ottelussa puolestaan kaksi syöttöpistettä.

Toronto Maple Leafs otti niin ikään kotivoiton, kun joukkue kukisti Montreal Canadiensin maalein 5–2. Suomalaisista maalinteossa onnistui Montrealin Artturi Lehkonen, jonka tekemä maali kolmannen erän alussa kuroi tilanteen lukemiin 4–2.

Toronton Auston Matthews päätteli ottelun joukkueen viidennellä maalilla. Samalla Matthews teki 40. maalinsa kauden aikana, kerrotaan NHL:n nettisivuilla.

Kotikaukalossaan voiton vei pelikierroksella myös Boston Bruins, joka voitti New York Rangersin 4–0.

Juttua muokattu 7.5. kello 16.40. Korjattu ottelun lopputulos, joka oli 8-4.