Mainos

Käsittämättömän pieni! Miniterrieri Lucy on maailman piskuisin työkoira

3:48

Lucy painaa noin 1,3 kiloa. Sillä on hallussaan pienikokoisimman työssäkäyvän koiran maailmanennätys!

Miniterrieri Lucylla on erikoinen supervoima. Se on maailman pienin työkoira! Lucy painaa noin 1,3 kiloa, ja sillä on hallussaan pienikokoisimman työssäkäyvän koiran Guinnessin maailmanennätys vuodelta 2012. 

Lucy on terapiakoira, joka vierailee säännöllisesti sairaiden, vammautuneiden tai muuten epäonnisten ihmisten luona piristämässä heitä. Daily Mailin mukaan Lucy vierailee esimerkiksi sairaaloissa ja hoitokodeissa. Töitä koira tekee yhdessä omistajansa Sally Montufarin kanssa. 

– Lucy on loistava terapiakoira, koska se on empaattinen. Se on rauhallinen, ihana, se halailee ja aistii, jos jokin on vialla, omistaja kuvaa.

Myös ohikulkijat pysäyttelevät omistajaa usein kadulla ja kommentoivat Lucyn kokoa. 

Kun Lucy ei ole töissä, se nukkuu paljon. Lucylla on myös vakituinen lääkitys. Montufar sai Lucyn naiselta, joka halusi luopua koiristaan. Laukussa kuljetetusta Lucystä näkyi vain nenä.

– Se oli niin surkea ja vetelä, etten voinut jättää sitä. Kuten kuka tahansa äiti. Vannoin, että auttaisin sitä. En kääntäisi selkääni. Naisen muut koirat näyttivät melko terveiltä, Lucy ei.

Tällä koiralla on erikoinen ystävä:

0:23

Lähde: AOP, Daily Mail, to support Superpower Dogs visit Superpower Dogs

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.