Mainos

Karuja kokemuksia kolarisumasta: Rekka jyräsi taksin, busseja ojassa

Uudenmaan liikennetilanne on ollut tänään poliisin mukaan "katastrofaalinen". Poliisi ja pelastuslaitos ovat olleet täystyöllistettyjä satojen kolarien selvittelyssä.

MTV3 Uutiset on saanut paljon lukijoiden kokemuksia tienpäältä. Lievimmät tarinat kertovat tunteja kestävistä kotimatkoista, vakavimmat vaarallisista läheltä-piti-tilanteista.

– Rekka-auton kuljettaja ei saanut ajoneuvoaan pysähtymään takanani vaan joutui vetämään autonsa poikittain tielle, kertoo taksinkuljettaja Marja-Liisa Tuhkanen MTV3 Uutisille.

– Säikähdin ja vähän sattuikin, niskatyynyt laukesivat kun rekka osui autooni.

Hämeenlinnanväylä oli päivällä pahasti tukossa useiden peräänajojen takia. Ylikonstaapeli Tuomo Luoto kertoo, että kolareissa on ollut mukana niin rekkoja, busseja kuin henkilöautojakin.

– Poliisi on ollut niin työllistetty ympäri Helsinkiä, että ihan kaikkia tilanteita emme ole edes ehtineet hoitamaan, Luoto kertoo.

– Poliisin vinkki on, että älkää lähtekö liikenteeseen ellei ole ihan pakko. Jos on pakko, ajakaa kelin mukaan. Nyt ei ole mikään normaali talvikeli.

Jos autoilija joutuu kolariin, jossa ei tapahdu henkilövahinkoja ja syyllisyys on selvä, tärkeintä on saada ajoneuvot nopeasti pois tieltä, poliisi neuvoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.