Mainos

Poliisi: Jätä auto työpaikalle ja hae viikonloppuna

Helsingin seudun liikenne on niin suurissa vaikeuksissa, että poliisi kehottaa aamulla töihin tulleita jättämään auton työpaikalle ja hakemaan auton vasta viikonloppuna.

Tämä siitäkin huolimatta, että julkisella liikenteellä on myös vaikeuksia. Joka tapauksessa kotiinlähtöä kannattaa tänään siirtää myöhäisemmäksi.

Sää tulee jatkumaan iltaan saakka huonona, joten liikenneruuhkat ja muut liikenteen vaikeudet jatkuvat. Poliisin mukaan oman auton käyttöä tulee rajata vain ehdottoman välttämättömiin tilanteisiin.

Ajokeli on rannikon läheisyydessä erittäin huono pöllyävän pakkaslumen ja teiden liukkauden vuoksi. Poliisin tietoon tullut jo yli sata liikenneonnettomuutta. Lisäksi muita liikennetehtäviä on useita kymmeniä. Niitä aiheutuu muun muassa raskaan liikenteen jäädessä liukkauden takia paikalleen. Ruuhkia on kaikilla väylillä, joten kiertoreiteistäkään ei ole helpotusta löydettävissä.

Onnettomuuksissa on tapahtunut myös henkilövahinkoja. Vammojen vakavuusasteesta poliisilla ei vielä tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa.

Poliisi muistuttaa, että liikenteessä tulee erityisesti huomioida turvavälit. Pöllyävästä lumesta johtuen autojen perävalot eivät näy ja erittäin liukas tienpinta pidentää jarrutusmatkoja hitaissakin nopeuksissa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.