Mainos

Liikkuva poliisi: Uudellamaalla parisataa kolaria – "tilanne katastrofaalinen"

Uudellamaalla on sattunut tänään parisataa liikenneonnettomuutta, arvioi liikkuva poliisi. Kuolonuhreja ei ole tullut poliisin tietoon, mutta kolarien selvittely on yhä monin paikoin kesken.

Kehä III on edelleen poikki lännen suuntaan välillä Lahdenväylä–Heidehofintie. Lisäksi useilla muilla teillä pääkaupunkiseudulla on onnettomuuksien seurauksena pahoja ruuhkia.

– Uudenmaan tilanne on edelleen aika katastrofaalinen. Kello 15:een mennessä tietoon oli tullut noin 190 liikenneonnettomuutta, ja sen lisäksi on ollut paljon erilaisia avustustehtäviä, joissa on juututtu hankeen tai suistuttu tieltä, kertoi liikkuvan poliisin viestintäpäällikkö Jussi Pohjonen iltapäivällä.

Poliisi toivoo, että mahdollisimman moni matkalainen jättäisi Uudellamaalla auton työpaikalle ja turhaa autoilua vältettäisiin.

– Jos autolla täytyy lähteä, siihen kannattaa varata aikaa. Kannattaa kuitenkin miettiä, onko välttämätöntä lähteä liikenteeseen, sillä pääkaupunkiseudun kehätiet ovat tavalla tai toisella häiriintyneitä onnettomuuksien takia ja muuten ruuhkaisia.

Ajokeli Uudellamaalla on paikoin erittäin huono lumisateen sekä pöllyävän lumen vuoksi.

(MTV3 - STT)

Katso Mari Karppisen juttu (Seitsemän uutiset 3.2.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.