Mainos

Uudenmaan kolarisuma - Nämä tiet tukossa, nämä vetävät

Lähes kaikilla Helsingin seudun väylillä on edelleen ruuhkia kolareiden vuoksi, kertoo poliisi. Kiertoteistäkään ei siis ole apua.

Huonoin tilanne on kello 16.30 edelleen Lahdenväylällä, joka on edelleen poikki pohjoisen suuntaan aina Kehä III:n liittymään saakka. Kehä III:lla tapahtuneen usean kymmenen ajoneuvon jäljiltä onnettomuusajoneuvoja on ajoradalla ja länteen menevät kaistat pidetään raivauksen johdosta suljettuna Lahdenväylän ja Tikkurilantien välillä n. klo 17.00 saakka.

Helsingin pelastuslaitos kertoi aiemmin, että Lahdenväylä on saatu auki Kehä I:n ja Kehä III:n väliltä, mutta liikenne etenee kuitenkin hitaasti, jota kuinkin kävelyvauhtia.

– Kehä III länteen on täysin jumissa. Heidehofin liittymän kaistalla on 35 ajoneuvoa jumissa. Itään menevät kaistat kulkevat toistaiseksi, mutta hyvin verkkaisesti, Itä-Uudenmaan Poliisilaitoksen ylikomisario Maarit Pikkarainen puolestaan kertoi.

Autoilijoita kehotetaan välttämään Kehä III:a ja Lahdenväylää.

– Käytä Tuusulantietä ja Hämeenlinnanväylää, jos mahdollista, Pikkarainen sanoo.

Silminnäköijöiden mukaan esimerkiksi Hämeenlinnanväylällä on nyt hyvin vähän liikennettä ja siellä pystyy ajamaan normaalia nopeutta.

Uudellamaalla on sattunut tänään parisataa liikenneonnettomuutta, arvioi liikkuva poliisi. Kuolonuhreja ei ole tullut poliisin tietoon, mutta kolarien selvittely on yhä monin paikoin kesken.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.