Kartanoita, palvelijoita ja suihkulähteitä – Ovatko nämä maailman hulppeimmat eläkeläisyhteisöt?

Eläköityminen merkitsee monelle rentoutumista ja omaa aikaa. Takana olevat työvuodet ja elämänkokemukset ovat saattaneet vaatia veronsa, ja eläkkeellä halutaan ehkä nauttia myös ripaus ylellisyyttä. Nämä yhteisöt tarjoavatkin senioreille luksusasumista ympäri maailman.

Vi Living, USA

Kalifornian aurinkoinen Palo Alto on erään maailman ylellisimmän eläkeläisyhteisön tyyssija. Yhteisö kuuluu Vi Living -ketjuun, jolla on eläkeläisyhteisöjä ympäri USA:ta. Palo Alto tarjoaa asukkailleen suuren valikoiman palveluita ja mukavuuksia. Yläluokkaisessa yhteisössä keskitytään terveelliseen elämään ja hyvinvointiin. Asukkaatkaan eivät tunne elävänsä syrjässä, sillä luksuskoti sijaitsee lähellä elämää sykkivää San Fransiscoa.

Grove Place Retirement Village, Iso-Britannia

Grove Place -eläkeläisyhteisö kuuluu Life Care Residences -ketjuun, joka tarjoaa luksusasumista eläkeläisille ympäri Britanniaa. 1500-luvulla rakennetussa kartanossa asuminen on kuin toisessa ajassa elämistä. Kaikki talossa on suurta ja ylellistä – sisustuksesta hienostuneeseen palveluun.

The Grange at Berry, Australia

Ystävällisestä ilmapiiristään ja kauniista aurinkoisesta ilmastostaan tunnettu Australia on loistava paikka eläköityä luksustyylillä. Uuden Etelä-Walesin osavaltiossa sijaitseva 60 huvilan eläkeläisyhteisö The Grange at Berry tarjoaa tähän mahdollisuuden. Tässä residenssissä asukkaita on tarkoitus avustaa kaikessa missä he tarvitsevat, mutta mahdollisimman hienovaraisesti.

West 86, New York, USA

Senioreille, jotka haluavat eläkepäivillään nauttia kaupungin sykkeestä, eivät paeta sitä, West 86 -yhteisö on ihanteellinen paikka sellaiseen. New Yorkin Manhattanin länsipuolella, lähellä Riverside Parkia sijaitseva West 86 -residenssi on osa Astria Senior Living -ketjua. Ne, jotka eivät halua eläkkeellään hidastaa vauhtia, West 86 on täydellinen valinta.

Regency Park, Florida, USA

Florida on tunnettu eläkeläisyhteisöiden keskuksena – ja hyvästä syystä. Jos on viettänyt koko elämänsä sateen ja lumen keskellä, miksei myöhempiä vuosiaan voisi viettää auringossa itseään hemmotellen? Regency Park -yhteisön ulkoilualueet ovat täynnä vihreitä nurmikkoja, suihkulähteitä sekä korkeita palmuja. Sisätilat henkivät ylellisyyttä – mutta sopivan kotoisasti.

Trump Park -residenssit, New York, USA

Noin 70 kilometrin päässä New Yorkista sijaitsee pohatta Donald Trumpin kehittämä aktiivisten aikuisten, + 55-vuotiaiden yhteisö. Miljonäärin luomuksessa nautitaan äärimmäisistä mukavuuksista, kuten henkilökohtaisista palvelijoista. Alueen lähettyviltä löytyy myös ravintoloita, mahdollisuus shoppailuun ja vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Lähteet: travelwyse.wordpress.com, bestguide-retirementcommunities.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja