Karmivaa! Ei uskoisi, että tällä videolla on myrkkykäärme piilossa: “En kirjaimellisesti voinut nähdä sitä”

Käärmeenpydystäjä kertoo, ettei voinut nähdä käärmettä kenkäkasassa, vaikka näki sen itse sinne piiloutuvan.

Australiassa käärmeenpyydystäjillä riittää hommaa. Hiljattain Melbournessa sijaitsevan Sunshinen käärmeisiin perehtyneet ammattilaiset kävivät hakemassa kylpyhuoneen laatikkoon piiloutuneen erittäin myrkyllisen idänruskokäärmeen.

Sunshine Coast Snake Catchers -yritys jakaa usein myös Facebook-tilillään kuvia ja videoita erikoisiin paikkoihin piiloutuneista matelijoista.

Alla olevalla videolla ei aluksi edes uskoisi voivan olla käärmettä, mutta niin vain se siellä piileskelee.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Käärmeenpyydystäjänä toimiva Stu McKenzie kertoo yrityksen Facebook-sivuilla nähneensä omin silmin myrkyllisen käärmeen piiloutuvan kenkin joukkoon. Kyseistä käärmelajia ei pidetä erityisen vaarallisena, mutta sen purema aiheuttaa kovaa kipua ja turvotusta, kertoo Australianmuseum.net.au-sivusto.

–  Kävelin siihen, enkä kirjaimellisesti voinut nähdä sitä, vaikka kaikki kengät vain lojuivat käytännössä lattialla. Tämä osoittaa vain, kuinka hyviä ne ovat piiloutumaan erityisesti ollessaan liikkeessä ihmisten pihoilla ja puutarhoissa. Olemme ottaneet kiinni lukuisia käärmeitä ihmisten kodeista tänään, kun käärmeet ovat yrittäneet paeta hellettä, Stu kirjoitti viime viikolla.

Australiaa ovatkin korventanut ennätyshelteet viime aikoina, joten ei ihme, että käärmeet ovat etsineet turvaa sisätiloista.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat