Lapset vaarallisen lähellä tappavan myrkyllistä käärmettä – bongaatko matelijan kuvasta?

Australialaislapset kävelivät pelottavan läheltä hyvin myrkyllistä käärmettä. Bongaatko käärmeen kuvasta?

Australialainen käärmeasiantuntija jakoi kuvan kahden pahaa aavistamattoman lapsen vieressä kellottelevasta vaarallisesta myrkkykäärmeestä kehottaen ihmisiä kunnioittamaan matelijoita, uutisoi Newsweek.

Kuvan on ottanut lasten äiti ja Facebookissa sen julkaisi käärmeiden pyydystykseen erikoistunutta Snake Catcher Victoria -yritystä pyörittävä Barry Goldsmith, jolle kuvan lähetti lasten isoisä. Otoksessa voi nähdä, kuinka lapset kävelevät hiekkatiellä metsäisellä alueella. Jos kuvaa tarkastelee lähemmin, voi kuitenkin havaita pelottavan lähellä piilevän vaaran.

Bongaatko yhden maailman vaarallisimmista käärmeistä, idänruskokäärmeen, kuvasta?

Klikkaa kuva isommaksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Käärme näki heidän tulevan..."

– Kukaan ei nähnyt suurta idänruskokäärmettä ennen kuin he katsoivat kuvia myöhemmin. Käärme näki heidän tulevan ja katsoi, kun he tietämättöminä menivät ohi, Goldsmith kirjoitti Facebook-päivityksessään.

Miehen mukaan tämä osoittaa hyvin sen, kuinka käärmeet eivät ole aggressiivisia ja tarvitsevat vain kunnioitusta, kertoo Yahoo Lifestyle.

Goldsmithin mielestä käärmeet eivät hyökkää tai jahtaa ihmisiä, jos niitä ei suututa. Yli 10 000 käärmettä kohdannut Goldsmith perustaa väitteensä kokemukseen: hän ei ole koskaan nähnyt käärmeen käyttäytyvän niin aggressiivisesti. Hän toivoisikin australialaisten mielipiteen muuttuvan käärmeitä kohtaan.

– Asumme kuitenkin Australiassa. Emme koskaan ole yli kilometrin päässä käärmeestä, mies huomauttaa.

Goldsmithin päivitykseen on reagoitu yli 2 700 kertaa, ja sen alle on sadellut satoja kommentteja.

Käärme on kuvassa aivan lapsen jalkojen vieressä, oikealla puolella. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat