Karmeimmat tuunausmokat, joita autoille tehdään – älä sorru näihin!

Autojen tuunaamista on perinteisesti pidetty nuorten miesten harrastuksena, mutta mauttomiin virityksiin syyllistyvät myös muut. 

Näillä tuunausvirheillä saat kätevästi pilattua auton kuin auton – joko ulkonäöllisesti tai ajo-ominaisuuksiltaan.

Katso listaus alta.

Taustapeilistä roikkuvat killuttimet

Ilmanraikastimet, rukousnauhat ja karvanopat eivät pelkästään haittaa näkyvyyttä, vaan myös synnyttävät matkustajalle pakonomaisen tarpeen kiskoa niitä. Ylimääräinen sähläys ei ole koskaan ole ollut hyväksi autossa.

Maata raapiva alusta

Autossa, joka jää kiinni tien jokaiseen epätasaisuuteen, ei ole mitään tyylikästä. Autoa voi madaltaa myös hyvällä maulla.

Blingiä siellä sun täällä

Krominen polttoaineluukku tai muut kimmeltävät yksityiskohdat eivät saa ketään luulemaan, että ajat kalliilla autolla. Vaikutat lähinnä kreikkalaiselta huumekauppiaalta.

Kohtelet autoasi tarravihkona

Tarrojen liimailu puskureihin (tai oikeastaan mihin tahansa) on typerää, eivätkä ne aina irtoa siististi.

Säästät väärässä paikassa

Myynnissä on myös tyylikkäitä sporttivanteita, joten miksi ottaa väkisin ne halvimmat, jotka myös pilaavat autosi ulkonäön?

Roikkuvat remmit auton ulkopuolella

Vähentääkseen staattisen sähkön aiheuttamia pieniä iskuja sormenpäissä, toiset kiinnittävät autojensa periin maata raahaavia remmejä tai kuparilankoja. Niiden väitetään myös vähentävän matkapahoinvointia. Eivät vähennä kumpaakaan.

Feikkaaminen

Älä yritä tehdä laiskasta autostasi nopean näköistä liimaamalla konepeltiin feikkiä ilmanottoaukkoa. Tavalliseen henkilöautoon ei myöskään kuulu piknikpöydän kokoista takaspoileria.

Lähde: DriveTribe, Jalopnik

***

Nainen meikkaa ajaessaan 1:19

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja