Karmea isku Manchester Citylle Mestarien liigan finaalissa – katso: musertunut supertähti sivuun kesken ottelun

Valtava isku Manchester Citylle: Kevin De Bruyne sivuun kesken finaalin 1:13
Kevin De Bruynen reaktio on paljonpuhuva: supertähti pakotettu sivuun kesken Mestarien liigan finaalin.

Manchester Cityn ja Internazionalen välinen Mestarien liigan finaali sujui ensimmäisellä puoliajalla tasaisissa merkeissä. Tilanne on 45 minuutin jälkeen yhä 0–0.

Maalihanat olivat aueta 27. minuutilla, kun Erling Haaland pääsi vetopaikkaan Interin maalin edessä. Interin Andre Onana teki Haalandin toistaiseksi parhaan maalipaikan tyhjäksi eleettömällä torjunnallaan.

Erling Haaland lähellä avata maalihanat – Inter-vahti Andre Onana pysäytti norjalaisen 1:00

Ottelun toistaiseksi dramaattisin hetki koitti vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Manchester Cityn belgialainen supertähti Kevin De Bruyne joutui jättämään kentän ilmeisesti takareiden pettämisen vuoksi.

Keskikenttäpelaaja poistui vaihtopenkille äärimmäisen pettyneenä. Tilalle juoksi englantilaistaituri Phil Foden. Katso artikkelin pääkuvan videolta De Bruynen reaktio tilanteeseen.

– Pelin kuva meni täysin Interin käsikirjoituksen mukaan. Ja De Bruynella olisi ollut käyttöä toisella puoliajalla, C Moren asiantuntija Antti Niemi kommentoi Mestarien liigan studiossa.

De Bruyne joutui jättämään kentän myös kaksi vuotta sitten pelatussa Mestarien liigan finaalissa loukkaantumisen vuoksi. Tuolloin tähtipelaaja sai pahan iskun kasvoihinsa törmäyksessä Chelsea-puolustaja Antonio Rüdigerin kanssa. City hävisi 2021 finaalin Chelsealle 0–1.

Ottelu on yhä kesken. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne on 0–0.