Mainos

Karmea erehdys maksoi puolivuotiaan pojan hengen – "Älä laita vauvaasi nukkumaan peiton kanssa"

Vain muutama päivä sitten Jordan DeRosier ja hänen miehensä Justin löysivät itsensä keskeltä painajaista; heidän pieni poikansa oli kuollut onnettoman sattumuksen seurauksena. "Olit lahja kaikille niille, jotka tunsivat sinut. Ja inspiraatio kaikille, jotka eivät. Kuolemasi on vaikuttanut tähän maailmaan, se on jättänyt tyhjyyden tunteen niin monille." 

Äiti Jordan DeRosie julkaisi Facebookissa varoittavan päivityksen heidän perhettään kohdanneesta onnettomuudesta, joka maksoi heidän seitsemän kuukauden ikäisen lapsensa hengen. Äiti kertoo olleensa ensimmäinen henkilö, joka joutui kohtaamaan elottoman Sloan-pojan. Tätä hetkeä hän ei tule unohtamaan koskaan. 

Äiti kertoo menneensä aamulla hakemaan lastaan pinnasängystä, kun hän huomasi peiton kietoutuneen pojan pään ympärille.

– Vedin sen pois, kosketin hänen selkäänsä ja huomasin hänen olevan jääkylmä, äiti selittää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Käännettyään lapsensa ympäri, äiti joutui kohtaamaan lapsensa vuoletit kasvot ja siniset huulet. Äidin huudosta paikalle juossut isä yritti elvyttää lasta, samoin kuin epätoivoisten huutojen myötä paikalle apuun rynnänneet naapurit. Paikalle hälytetyllä hoitohenkilökunnalla oli kuitenkin perheelle huonoja uutisia; mitään ei ollut tehtävissä.

Kuulustelujen jälkeen perhe ei voinut tehdä muuta kuin hyvästellä aina niin iloisen vauvansa, ennen kuin hänet suljettiin pieneen ruumispussiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Yritin pitää kiinni Sloanin elottomista käsistä, mutta hänen ruumiinsa oli tässä vaiheessa jo niin jäykkä, etten pystynyt avaamaan hänen sormiaan, äiti kertoo jäähyväisistä.

"En koskaan lakkaa tuntemasta, etten olisi vastuussa"

DeRosie kertoo hänen lapsensa nukkuneen sängyssä kahden peiton kanssa, joista toinen oli hänen isoisoäitinsä tekemä, toinen puolestaan ollut lapsella syntymästä saakka. Jälkimmäinen harmaa peitto oli se, joka oli kietoutunut tuntemattomasta syystä kohtalokkaasti lapsen pään ympärille. 

– Et koskaan usko sen tapahtuvan sinulle. Et koskaan ajattele, että se tulee olemaan sinun vauvasi. Ole kiltti, älä laita vauvaasi nukkumaan peiton kanssa, äiti pyytää.

– Koska hän oli seitsemän kuukauden ikäinen ja osasi jo ryömiä, seisoa omillaan ja kiivetä, ajattelin, että peittokin kävisi hänelle, DeRosie selittää.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äidin epätoivoiset kasvot kuvastavat suunnatonta surua, sydämen särkymistä ja itse aiheutettua syyllisyyttä. 

– En koskaan lakkaa tuntemasta, etten olisi vastuussa. Aion jatkaa tätä lopun elämääni tietäen erittäin tarkkaan, mitä minun olisi pitänyt tehdä toisin, äiti kirjoittaa sydäntäsärkevän kuvan yhteydessä.

Lähteet: News.com, GoodtoKnow

***

1:16

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.