Mainos

Karita Mattila kulttuuripääkaupunkivuoden tähdeksi

Turun kulttuuripääkaupunkivuoden avajaisia vietetään Aurajoen rannalla jo viiden viikon kuluttua. Yksi vuoden huippukohdista on Turun linnanpuistossa elokuussa järjestettävä konsertti Viva la Diva.

Harvoin Suomessakin esiintyvä oopperalaulaja Karita Mattila saapuu tuolloin kotikaupunkiinsa esiintymään yhdessä basso Matti Salmisen ja tenori Jorma Silvastin kanssa. Esiintyjäkollegansa Mattila sai valita itse.

- Haluisin itse siitä klassistyyppisen ja juhlavan esityksen. Oopperaa ja operettia siinä on varmasti ja käyn myös kevyemmällä puolella. Haikailen suunnittelevani jotain yllätyksiä myös. Ohjelmassa pitää aina olla jotain tyylikästä, hyvällä tyylillä tehtyä jekkua, Mattila summasi tänään Turussa.

Karita Mattila esiintyy kotikaupungissaan kymmenen vuoden tauon jälkeen. Turun linnanpuistoon pystytetään konserttia varten lähes 5 000 hengen konserttikatsomo.

- Se on varmasti eksoottinen kokemus. Olen Turun linnaa useaan otteeseen ihaillut ja esiintymispaikkana se on kutkuttava.

Kulttuuripääkaupunkivuoden avaa 15. tammikuuta Aurajoen rannalla järjestettävä upea ulkoilmateatteriesitys näyttävine pyrotekniikoineen. Viva la Diva esitetään elokuun 19. ja 22. päivä.

Katso Anni Tepon juttu Turusta

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.