Karine päätti tatuoida rajaukset huuliinsa – lopputulos suoraan painajaisesta: "Näytin ihan pelleltä"

Australialaisen naisen unelma kestävistä huultenrajauksista muuttui painajaiseksi, kun väri ei ollut ollenkaan sitä, mitä piti. Tatuoinnin korjaamisesta nainen joutui maksamaan jopa yli tuhat dollaria.

50-vuotias Karine Barry rakastaa huultensa punaamista. Jokapäiväisen operaation helpottamiseksi nainen on käynyt jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan ottamassa huuliinsa muutamia viikkoja kestävän värin. Koska väri kuitenkin kuluu yleensä varsin nopeasti, päätti Karine vihdoin tatuoida huultenrajaukset itselleen.

Vaikka australialaista naista oli varoiteltu ulkomailla tehtyjen kauneusoperaatioiden vaaroista, päätti hän lähteä Tahitille ottamaan tatuoinnin. Karine oli kuullut polynesialaisten olevan maailman parhaimpia tatuointitaiteilijoita.

Kun nainen istui tatuoijan penkkiin, ja mies alkoi sekoittaa musteita, heräsivät epäilykset.

– Hän sekoitti sinisiä ja vihreitä värejä ja hiukan pinkkiä. Hän sanoi minulle, että siitä tulisi ensin vihreä, mutta rajaus muuttuisi lopulta burgundinpunaiseksi. En tiennyt, miten nämä asiat toimivat, joten luotin häneen, Karine kertoo News.com.au-sivustolle.

"Se ei koskaan muuttunut burgundinpunaiseksi"

Mies tatuoi huultenrajaukset, ja muutaman viikon päästä niiden väri alkoi muuttua – mutta ei suinkaan punaiseksi vaan entistä vihreämmäksi.

– Väri alkoi asettua lopullisesti eikä se koskaan muuttunut burgundinpunaiseksi, kauhistunut Karine kertoo.

Kolme viikkoa hän odotti värin vaihtumista ja kieltäytyi tatuoinnin poistosta ja muista hoitotoimenpiteistä.

– Näytin ihan pelleltä. Väri oli niin kirkas, että jopa meikin ja huulipunan kanssa se oli todella kirkas. Yritinpä mitä tahansa, väri oli siinä.

Lopputuloksen voi nähdä esimerkiksi tästä Daily Mail Australian julkaisusta.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tatuoinnin poistolle hintaa kertyi jopa 1 600 dollaria

Karine pääsi kuitenkin ystävän suosittelemalle klinikalle, jossa neljän session aikana tatuointi poistettiin laserin avulla. Jokainen hoitokerta maksoi naiselle 400 dollaria. Nyt Karine kertoo rajausten poistuneen kokonaan, vaikka tatuointineulan jäljet voi edelleen nähdä, jos katsoo läheltä.

Klinikan lääkäri Philip Bekhor kertoo, että heillä käy tasaisena virtana asiakkaita, jotka eivät ole tyytyväisiä kosmeettisiin tatuointeihinsa. Hän muistuttaa, ettei asiakkaiden tulisi koskaan ottaa pieleen menneen tatuoinnin päälle uutta tatuointia, sillä silloin pieleen mennyttä osaa ei voida koskaan poistaa.

Tapauksesta traumatisoitunut Karine kertoo, ettei ainakaan nyt aio ottaa uutta tatuointia huuliinsa.

– Tällä hetkellä käytän vain meikkejä, hän sanoo.

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.