Mainos

Sally varoittaa karmeilla kuvillaan kauneusoperaatioiden riskeistä – "kuin kauhuelokuvasta"

Vaikka kaiken pitäisi olla kunnossa, joskus kauneusleikkaus voi mennä karmealla tavalla pieleen.

Hiukan lisää paksuutta huuliinsa toivonut Sally Roberts joutui toden teolla järkyttymään, kun yksinkertainen toimenpide ei sujunut aivan odotetulla tavalla.

Roberts kirjoittaa Facebookissa menneensä Walesissa, Iso-Britanniassa "hyvämaineiseen" salonkiin ottamaan huuliinsa yhden millilitran täyteainetta. Ensin ruiskeet toimivat hyvin ja nainen oli tyytyväinen lopputulokseen, mutta seuraavana aamuna hän heräsi kauhuissaan nähdessään huulensa.

– Ne olivat turvonneet niin paljon, etten pystynyt syödä, juoda tai puhua kunnolla ja olin todellisessa hädässä, Roberts kertoo.

Suun jatkaessa turpoamistaan nainen otti kiireesti yhteyttä lääkäriinsä, joka käski hänet heti ensiapuun. Lääkärin mukaan nainen oli vaarassa saada anafylaksian, hengenvaarallisen allergisen reaktion.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oireiden uskotaan johtuneen allergisesta reaktiosta täyteaineeseen sekä tulehduksesta. Roberts kertoo Facebookissa olleensa murskaavissa kivuissa kovien, halkeilevien, vuotavien ja kuoriutuvien huuliensa kanssa.

Lääkkeet ovat kuitenkin auttaneet, ja nainen kertoo syövänsä tuskiinsa steroideja, antibiootteja, tulehduskipulääkkeitä, histamiinia sekä kovia kipulääkkeitä. Sairaalasta kotiin päässyt Roberts kirjoittaa Facebook-julkaisussaan, että kokemus on todella avannut hänen silmänsä.

– Tämä ei ole mikään kauneusleikkauksia teilaava julkaisu, sillä itseasiassa rakastan Botoxia ja minulla ei ole koskaan ollut mitään reaktioita sen kanssa, ja olen aina halunnut saada huuleni laitettua… Mutta tämä on ollut minulle suuri silmien avautuminen, näytin siltä kuin olisin kauhuelokuvasta, hän sanoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen 


Roberts kommentoi, että ei halua saada julkaisullaan negatiivisia kommentteja, sillä hän on täysin tietoinen omista päätöksistään. Sen sijaan nainen haluaa muistuttaa naisia huulten täyteaineiden vaaroista.

– Et ikinä uskoisi, että tällaisia asioita tapahtuu juuri sinulle. Ei enää koskaan, Roberts päättää.

Julkaisu on kerännyt Facebookissa jo kymmeniä tuhansia kommentteja ja jakoja.

Lähteet: Facebook, Mirror

***

1:04

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.