Karina muistuttaa kuvapareillaan totuudesta täydellisten somejulkaisujen taustalla

Australialainen Karina Irby näyttää kuvaparillaan, kuinka rento rantalöhöily eroaa tarkkaan harkitusta poseerauksesta.

Australialainen bikinisuunnittelija ja somevaikuttaja Karina Irby on tuttu silmiä avaavista somejulkaisuistaan. Karina julkaisee usein kuvia, joilla muistuttaa sosiaalisen median siloteltujen kuvien kääntöpuolesta. Aiemmin Karina on muun muassa muistuttanut, kuinka jo kahdessa sekunnissa voi saada aikaa ulkonäköön vaikuttavan muutoksen ja vaikuttaa näin siihen, millaisen kuvan itsestään someen jakaa.

Hiljattain Karina julkaisi jälleen yli miljoonalle seuraajalleen reilut 34 000 tykkäystä saaneen kuvaparin, joissa muistuttaa harkitun poseeraamisen ja rentona oleskelun eroista, uutisoi muun muassa Daily Star.

Kuvasta ensimmäisessä pinkkiin uima-asuun pukeutunut Karina poseeraa kameran kuvatessa häntä alaviistossa. Kuvan nuolinäppäimestä oikealle painamalla näet puolestaan, miltä Karina näyttää rannalla rennosti löhöten.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Istuvassa asennossa vatsa on luonnollisesti makkaroilla, mutta harva jakaa tällaista kuvaa someen. Ja koska vatsamakkarakuvia ei usein somessa näe, on Karinalla tapana julkaisuissaan muistuttaa niiden, selluliitin ja muiden vartalon epäkohdiksi ajateltujen asioiden normaaliudesta. 

– Minä vs. Minä. Poseeraamisen ja rentoutumisen välillä on aina eroa. Joten olkaa kilttejä, älkääkä unohtako sitä, Karina muistuttaa julkaisussaan.

Aiemmin Karina on myös osoittanut, kuinka eri tavalla ulkonäköön vaikuttaa jo se, kuinka uima-asunsa ylleen pukee. Kumpaa tyyliä itse suosit?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös treenihousujen asettelulla voi vaikuttaa kuviin. Nostatko pöksyt vyötärön yli vai et?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video kertoo, mistä bikinikunnon oikeasti tunnistaa.

Oletko bikinikunnossa? Tämä video kertoo sen helposti 0:25
Oletko bikinikunnossa? Video paljastaa, mistä tiedät.

Lue myös:

    Uusimmat