Näin selluliitti katoaa bikinikuvista! Danae muistuttaa kuvapareillaan, miksi kaikkeen näkemäänsä ei kannata luottaa: "Se on suurin ero näissä kuvissa"

Oletko bikinikunnossa? Tämä video kertoo sen helposti 0:25
Oletko bikinikunnossa? Tämä video antaa yksiselitteisen vastauksen!

Sosiaalisen median gurut kyllä hallitsevat poseeraukset ja kuvakulmat, mutta myös valaistuksella on suuri merkitys siinä, kuinka hyvin kuva onnistuu.

Amerikkalainen, Dubaissa asuva fitness- ja terveystoimittaja sekä sosiaalisen median vaikuttaja Danae Mercer todistaa omilla somekuvillaan, kuinka helppoa vartalon ulkonäköä on muokata somekuvia varten. Danaella on Instagramissa liki 800 000 seuraajaa, ja nainen on omistanut koko tilinsä erilaisille naisten kokemille ongelmille, erityisesti kehonkuvasta keskustelulle, kertoo New York Post.

Danae, 33, julkaisee usein kuvapareja, joissa toinen kuvista on "Instragam-versio" eli se täydellinen, siloteltu ja oikein valaistu otos. Toinen puolestaan on se todellisen elämän versio, jossa selluliitti, vatsamakkarat, raskausarvet ja kasvojen epäonnistunut ilme saavat näkyä.

"Suurin ero näissä kuvissa..."

Danae yrittää usein osoittaa sen, kuinka helppo kuvasta on tehdä täydellinen, kun valaistus ja kuvakulma – oikeita editointityökaluja unohtamatta – ovat kohdillaan. Tämän vuoksi sosiaalisen median täydellisistä bikinikuvista ei liikaa kannata ottaa stressiä – onhan niiden eteen nähty vaivaakin. Ne eivät kuitenkaan edusta aina puhdasta todellisuutta.

Esimerkiksi viime viikolla Danae julkaisi kuvaparin, jossa beigeen uimapukuun sonnustautunut nainen poseeraa toisessa kuvista viettelevästi ilme ja asento kohdillaan ja reidet siloistakin siloisempina, kun toisessa kuvassa reidet näyttävätkin nyt omaavan selluliittiä. Kuvatekstissä nainen selittää, mistä on kyse.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tiesitkö?  Selluliitista puhuttaessa tarkoitetaan yleensä rasvakertymien vuoksi muhkuraista appelsiini-ihoa. Lääketieteessä selluliitiilla tarkoitetaan kuitenkin ihon bakteeri-infektiota, jossa tulehdus on syvällä ihossa.

Lähteet: Terveyskirjasto, Terveyskylä.

– Puhutaanpa valaistuksesta. Koska se on suurin ero näissä kuvissa. Toisessa takapuoleni on tarkoituksella suunnattu varjoihin. Pehmeämpi valo piilottaa selluliittini ja tasoittaa enimmät raskausarpeni. Se on imartelevaa. Toisessa kyykkään vain rennosti peilin vieressä. Lantioni ja reiteni ovat auringonvalossa. Möykyt ja epätasaisuudet ovat näkyvillä, Danae kirjoittaa.

Kuvaparilla on yli 436 000 tykkäystä.

"Rokkaa niitä bikineitäsi"

Toisessa julkaisussa Danae muistuttaa siitä, kuinka yleistä appelsiini-iho eli kansankielellä selluliitti on. Naisen mukaan suurimmalla osalla naisista on selluiliittia.

– Joten käytä sitä uima-asua. Rokkaa niitä bikineitäsi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös nämä inspiroivat kuvaparit:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat