Personal trainer osoittaa, miksi somen muodonmuutoskuviin ei kannata langeta – tämän saa aikaan 10 sekunnissa!

Ammattikuvaaja antaa täsmävinkit onnistuneen selfien ottamiseen 2:12
Katso myös: Videolla ammattikuvaaja antaa täsmävinkit selfien ottamiselle.

Personal trainer muistuttaa, miksi somen muutoskuviin ei aina ole uskominen.

Kaikkea sosiaalisessa mediassa näkemäänsä ei pidä uskoa. Erityisesti somen muodonmuutoskuvien petollisuudesta ovat muistuttaneet monet somevaikuttajat jo vuosia. Esimerkiksi australialainen bikinisuunnittelija ja somevaikuttaja Karina Irbyjulkaisi jo pari vuotta sitten seuraajilleen kuvaparin, jossa esitteli "kahden sekunnin muutoksensa"

Hiljattain personal trainer Georgina Cox puolestaan julkaisi Instagram-tilillään 162 000 seuraajalleen videon, jolla hän esitteli, kuinka helppoa erilaisten fitness-tilien on huijata "muodonmuutoksia" erilaisia kuvakulmia, vaatteita ja valaistustekniikoita hyödyntäen, kertoo Mirror.

Videolla englantilainen Georgina itse "muuttaa" vartalonsa sekunneissa timmimmäksi. Muutos tapahtuu vetämällä alushousuja ylemmäs, hengittämällä sisään, jännittämällä lihaksia ja muuttamalla olkapäiden asentoa. Lopputulos on häkellyttävä!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Uskoin aidosti, että nämä kahden viikon muutokset olivat todellisia"

Georgina kertoo julkaisussaan uskoneensa itsekin fitness-tilien uskomattomiin muodonmuutostarinoihin.

– Uskoin joka sanan, koska kuvitelmissani kuvat eivät valehtele... eikö niin?

Sen sijaan, että fitness-tilit olisivat motivoineet, ne jättivätkin Georginan kyseenalaistamaan oman rankan työnsä ja vertailemaan omaa kehitystä muiden muodonmuutoksiin.

– Vuosia uskoin aidosti, että nämä kahden viikon muutokset olivat todellisia, ja niiden parina oli aina jokin tuote, joka auttoi heitä "saavuttamaan" tämän äärimmäisen muutoksen.

Georgina haluaakin muistuttaa, että muodonmuutosten taustalla on monia asioita. Asento, kuvakulmat, valaistukset ja vaatteiden asettelu vaikuttavat kaikki lopputulokseen.

Todellisuudessa muutos tapahtui 10 sekunnissa

Georgina julkaisi kuvaparin videon muutoksesta jo marraskuussa muistuttaen silloinkin totuudesta fitness-tilien jakamien muodonmuutosten taustalla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt nainen kertoo, että kuvaparia on käytetty ilman naisen lupaa huijaustuotteiden markkinoinnissa, vaikka kuvien välillä on todellakin vain kymmenen sekuntia, minkä videokin todistaa.

Georginan julkaisulla on yli 185 000 tykkäystä. Lukuisat kommentoijat ovat kiitelleet naista tämän rehellisestä julkaisusta.

Lue myös uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat