Olisitko uskonut? Nämä artistit soivat Michelle Obaman treenisoittolistalla: "Tarjotakseni hieman inspiraatiota"

2:42
Michelle Obama kertoo kaiken: "Tuntui, että olin epäonnistunut"

Michelle Obama pitää urheilusta muun muassa Ed Sheeranin sekä Nipsey Husslen tahtiin. 

Yhdysvaltojen entinen ensimmäinen Michelle Obama jakoi hiljattain Instagram-tilillään vuoden 2020 urheilusoittolistansa. Obama halusi julkistuksellaan motivoida muita uudenvuodenlupauksen tehneitä, jotka yrittävät hakeutua jälleen kuntoilun pariin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Nyt on se aika, kun uudenvuodenlupauksissa on vaikeampaa pysyä. Tarjotakseni hieman inspiraatiota, haluan jakaa treenilistani sinun kanssasi, Obama kirjoitti päivityksessään. 

– Nämä kappaleet ovat antaneet minulle hieman ekstravoimaa, jolla olen saanut suoritettua rankimmatkin treenini. 

Obaman listalta löytyvät muun muassa Childish CambinoAnderson PaakCardi BDestiny's ChildLizzoBruno Mars, Nipsey Hussle sekä Ed Sheeran.

Naisen seuraajat ovat ylistäneet tätä hänen musiikkimaustaan. Spotify tarttui niin ikään syöttiin luomalla Obaman soittolistasta julkisen version, jonka kuka vaan käyttäjä voi tallentaa itselleen. 

Soittolistojen jakaminen on jo vakiintunut perinne Michelle Obamalle sekä hänen aviomiehelleen, Yhdysvaltojen entiselle presidentille Barack Obamalle. Joulukuussa entinen presidentti julkaisi omat kuluneen vuoden suosikkinsa. Barack Obaman listalle ylsivät tuolloin muun muassa niin ikään Lizzo, sekä Beyoncé ja Bruce Springstreen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja