Mainos

Kamera-auto ja hevonen kohtasivat – löysitkö tätä yksityiskohtaa Suomen Google-kartasta?

Se päivä oli mitä kaunein, kun Googlen kamera-auto ahmi maantietä Pohjois-Pohjanmaan lakeuksilla. Vaan eipä tainnut autonkuljettaja arvata, että vain hetkeä myöhemmin kamerat taltioisivat tragikoomisen ratsatusonnettomuuden.

Sievimäentie, Sievi. Osoitteen on täytynyt palaa Google-autonkuljettajan verkkokalvoille. Google Maps -karttasovelluksessa nimittäin näkyy, kuinka kamera-auto ajaa peltojen reunustamaa hiekkatietä, tienreunaa autoa kohti saapuu ratsastaja hevosineen. 

Kaunis ratsastuspäivä saa silmänräpäyksessä varsin odottamattoman käänteen. Liekö hevonen pelästynyt nettijulkisuuden parrasvaloja vai mitä, mutta se kääntää kulkusuuntansa rivakasti ja aloittaa väkevän laukan kamera-autoa karkuun.

Karttasovellukseen on tallentunut hetki, jolloin hevonen kääntyy kohti vapaita laudunmaita selvästi vauhkona tilanteesta. Ratsastajalla on täysi työ pysyä ratsailla. 

Seuraava kuva on varsin lohduton. Kuvan etualalla maassa makaa pieni vaaleanpunainen mytty, jonka aiempien kuvien perusteella voi tunnistaa ratsastajaksi. Hevonen puolestaan nelistää jo kaukana kuvan taka-alalla.

Tarina näyttäisi kuitenkin päättyvän onnellisesti, sillä kamera-auto on tallentanut myös kuvan, jossa säikähtänyt hevonen on saatu kiinni.

Mitä tapahtui selästä pudonneelle ratsastajalle, sitä kuvasarja ei kerro.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.