Mainos

Kaltoinkohdeltu koira kävi lähellä kuolemaa – pelastui hyväsydämisten ihmisten ansiosta

Sasha-koira oli löydättäessä erittäin heikossa kunnossa, mutta kiitos ihmisten anteliaisuuden, se on nyt matkalla kohti parempaa elämää.

Kukaan ei tiedä tarkkaan, mitä oli tapahtunut, mutta koiran pelastanut Aly Marie kertoo Sashan taistelleen löydettäessä elämästä ja kuolemasta. Eläinlääkäreiden mukaan koiralla oli vakava päävamma, sydän löi heikosti ja sen kehossa oli puremajälkiä.

Koira kärsi myös nälästä, sillä kuonossa olevien vammojen vuoksi se ei pystynyt pureskelemaan. Ilman apua Sasha olisi todennäköisesti menehtynyt hyvinkin pian. 

Ihmisten anteliaisuus pelasti koiran hengen

Koiran vammat vaativat useita leikkauksia ja toimenpiteitä, eikä pelastajalla ollut varaa kalliisiin hoitoihin. Kymmenien tuhansien eurojen maksut osoittautuivat haasteeksi, vaikka koiralle haluttiinkin turvata hyvä loppuelämä. Tutkimusten myötä selvisi lisäksi, että koiran kohdussa oli patti, joka tulisi myös poistaa mahdollisimman pian. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pelastaakseen kovia kokeneen Sashan Aly Marie laittoi pystyyn keräyksen, jonka avulla hän toivoi saavansa toimenpiteisiin vaaditut rahat kokoon. Nainen kertoo ymmärtävänsä, ettei kovinkaan monella ole laittaa suuria summia vieraan koiran leikkaukseen, mutta jos moni antaa vaikka vain yhden kolikon, voidaan vaadittava summa saada kokoon.

Lukuisat ihmiset ovat liikuttuneet Sashan tarinasta ja tehneet lahjoituksia pelastaakseen koiran hengen. Sasha on nyt päässyt leikkauksiin ja voi olosuhteisiin nähden hyvin, vaikka edessä on vielä pitkä toipumismatka.

Video: Onneksi on olemassa onnellisia loppuja! Sydäntä lämmittävällä videolla kaltoinkohdeltu koira saa elämänilonsa takaisin. 

2:28

Lähde: Unilad

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.