Kalle Lamberg meni naimisiin – julkaisi herkän hääkuvan: "Rakastan! Nyt ja aina"

4:31
Possen väki yllätti kollegansa suorassa lähetyksessä - Kalle Lamberg liikuttui kyyneliin.

Näyttelijä ja koomikko Kalle Lamberg meni naimisiin lauantaina. Mies julkaisi upen hääkuvan ja herkän tekstin. 

Näyttelijä ja juontaja Kalle Lamberg meni naimisiin lauantaina. 

Posse ja Stadi vs. Lande -ohjelmista tuttu mies julkaisi upean otoksen, jossa hän poseeraa tuoreen vaimonsa Maria Mattelmäen kanssa peltomaiseman keskellä.

– Hän! Tänään katsoin silmiin ja sanoin tahdon! Hän teki saman! Olen onnellinen! Olen onnellinen, kun olet minun! Olen onnellinen, kun sanoit tahdon! Olen onnellinen, kun saan herätä vierestäsi mahdollisimman monena aamuna elämässäni! Rakastan! Nyt ja aina, Lamberg kirjoittaa.

Possen jengi järjesti Lambergille perjantain suorassa lähetyksessä yllätyksen. Posselaiset onnittelivat Lambergia ja tämän Maria-rakasta. Lambergille järjestetty yllätys sisälsi useita videoklippejä ja juontajakollegat muistivat ystäväänsä kauniin sanoin.

– Me tiedetään, että Maria saa susta aivan upean aviomiehen. Sä olet hieno tyyppi, katso vaikka itse, Jaska Saariluoma taustoitti ennen kollegojen videotervehdystä, jonka aikana myös Lamberg liikuttui kyyneliin.

Lamberg ja hänen vaimonsa joutuivat keväällä lykkäämään hääjuhlaansa koronapandemian takia.

Lamberg kertoi kuitenkin tuolloin MTV Uutisille, että pari aikoo avioitua syksyllä pienessä ja intiimissä tilaisuudessa.

– Kirkko pidettiin ja menemme naimisiin perheen todistaessa. Terveys edellä ja päästään kuitenkin naimisiin. Juhlia ehtii isosti sitten, kun tilanne sen taas sallii, Lamberg kertoi keväällä.

Katso Possen suorassa lähetyksessä nähty liikuttava hetki kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Posse perjantaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja