Posse-kollegat yllättivät lauantaina avioliittoon astelevan Kalle Lambergin – koskettava video sai juontajan liikuttumaan kyyneliin

4:31
Possen väki yllätti kollegansa suorassa lähetyksessä - Kalle Lamberg liikuttui kyyneliin

Kalle Lambergille järjestettiin Possessa herkkä yllätys perjantai-iltana.

Possessa järjestettiin perjantai-iltana useampi iloinen ja herkäksi vetävä yllätys. Ensimmäinen nähtiin, kun laulaja Behm yllätettiin platinalevyllä ja heti perään yllätyksen kohteeksi pääsi myös ohjelman juontajiin lukeutuva Kalle Lamberg.

Possen väki tahtoi onnitella lauantaina avioliittoon astelevaa kollegaansa ja tämän Maria-rakasta. Lambergille järjestetty yllätys sisälsi useita videoklippejä ja juontajakollegat muistivat ystäväänsä kauniin sanoin.

– Me tiedetään, että Maria saa susta aivan upean aviomiehen. Sä olet hieno tyyppi, katso vaikka itse, Jaska Saariluoma taustoitti ennen kollegojen videotervehdystä, jonka aikana myös Lamberg liikuttui kyyneliin.

Lamberg ja hänen tuleva vaimonsa joutuivat keväällä lykkäämään hääjuhlaansa koronapandemian takia.

Lamberg kertoi kuitenkin tuolloin MTV Uutisille, että pari aikoo avioitua syksyllä. Tilaisuudesta on tulossa herkkä ja intiimi.

– Kirkko pidettiin ja menemme naimisiin perheen todistaessa. Terveys edellä ja päästään kuitenkin naimisiin. Juhlia ehtii isosti sitten kun tilanne sen taas sallii, Lamberg kertoi.

Katso Possen suorassa lähetyksessä nähty liikuttava hetki kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Posse perjantaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja