Kalifornialaiskuntosali avasi ovensa uuden idean turvin – "treenikopit" jakavat mielipiteitä: "Todella typerää"

Tehokas kotitreeni pakaroille, reisille ja vatsalle, osa 1 2:33
Nappaa tästä tehokas kotitreeniohjelma pakaroille, reisille ja vatsalle.

Amerikkalainen kuntosali tekee kaikkensa turvatakseen asiakkaidensa treenit.

Koronapandemia on vaikuttanut paljon erilaisiin yrityksiin, joista osa on joutunut sulkemaan ovensa väliaikaisesti tai jopa kokonaan. Rajoitusten höllennyttyä monet pystyssä vielä pysyneet yritykset joutuvat keksimään erilaisia selviytymistapoja sekä tapoja asiakkaiden turvallisuuden takamiseksi. 

Kaliforniassa sijaitseva Inspire South Bay Fitness -niminen kuntosali avasi hiljattain ovensa uudelleen, mutta uudenlaisin näkymin. Aiemmin kerroimme Hongkongissa avatuista kuntosaleista, joissa kuntosalilaitteiden väliin oli laitettu suojaavat lasiseinät. Kalifornialaiskuntosali meni kuitenkin vielä askeleen pidemmälle.

Kuntosali esitteli uudet, yksittäiset treenikoppinsa, johon kuntosalilla kävijät voivat mennä treenaamaan rauhassa ja suojassa muilta, uutisoi muun muassa CNN. Koppien toivotaan edesauttavan turvallista treenaamista ja auttavan koronaviruksen leviämisen ehkäisemisessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yhdeksän koppia

Kalifornialaiskuntosalilla on yhteensä yhdeksän yksittäistä koppia, jotka on tehty suihkuverhojen ja putkien avulla. Kopit ovat kolmisen metriä korkeita ja noin 1,8 metrin levyisiä. Koppien sisältä löytyvät niin käsipainot kuin penkkikin.

Kuntosalin omistaja Peet Sapsin kertoi Instagramissa toukokuun lopulla, että koppien rakentaminen vei noin kolme päivää. Koppien lisäksi kuntosalilla vaaditaan treenaajia huolehtimaan etäisyydestä muihin ihmisiin, käsien desinfioimisesta ja lisäksi jokaisen treenaajan lämpö mitataan, ennen kuin he pääsevät salille. Ihmisiä pyydetään myös puhdistamaan käyttämänsä välineet. Ilmastoinnistakin on huolehdittu. Lisäksi kuntosali tarjoaa edelleen nettitunteja koronariskejä karttaville.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Naurettava idea"

Idea on herättänyt monenlaisia tunteita. Vaikka monen mielestä ajatus on loistava, eivät kaikki suinkaan ole lämmenneet idealle.

– Todella typerää. Kuntosalia ei ole tarkoitettu tällaiseksi. Olkaa joko auki ja tehdää se oikein tai pysykää kiinni, jyrähti eräs kommentoija Instagramissa.

– Miten naurettava idea, totesi toinenkin.

– Pysykää vain kotona, jos pelkäätte covidia niin kovin, kirjoitti eräs.

Kritisoijia Peet kehottaa kokeilemaan ennen tuomitsemista.

Monet treenaajat kuitenkin hehkuttivat ideaa ja pitivät sitä nerokkaana ja edistyksellisenä.

– Tämä on mahtavaa. Kunpa asuisin siellä, niin olisin jäsen. Hyvin näytetty esimerkkiä, kiitteli eräs.

– Mies yrittää vain saada yrityksensä auki, toppuutteli kritisoijia käyttäjä, joka tunnusti kuitenkin itsekin pitävänsä ideaa järjettömänä.

Näin kopit syntyivät.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat