Kuntosalit avattiin taas Hongkongissa – tältä näyttää "uusi normaali"

Uskaltaako salilla käydä? Kysymme Elixian johdolta, kuinka kuntosalin turvallisuus taataan 7:12
Videolla Elixian maajohtaja kertoo, millaisia erityistoimenpiteitä kuntosaleissa tehdään.

Hongkongissa avatulla kuntosalilla on nähty esimerkki siitä, miltä kuntoilu voi "uuden normaalin" myötä näyttää.

Suuri osa Suomen kuntosaleista piti ovensa auki koronarajoitusten sulkiessa muun muassa kouluja ja ravintoloita. Esimerkiksi kuntosaliketjku Elixia sulki kuitenkin ovensa maaliskuun puolessa välissä, mutta avasi ne huhtikuun lopulla uudelleen. Yllä olevalla videolla Elixian maajohtaja kertoo, millaisia erityistoimenpiteitä kuntosaleissa tehdään koronan vuoksi.

Kuntosaleilla on karsittu ryhmäliikuntaan osallistujia ja suljettu saunaosastoja, mutta Hongkongissa hiljattain avatulla kuntosalilla nähtiin myös vilaus mahdollisesta "uudesta normaalista", uutisoi australialainen News.com.au.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bloombergin toimittaja Virginia Laun jakamalla videolla näkyy, kuinka kuntosalin juoksumattojen ja crosstrainerien välissä on lasiseinät.  Lau kertoo twiitissään kuntosalien avautuneen jälleen Hongkongissa. Videota on katsottu yli 106 000 kertaa.

Myös toinen Hongkongissa asuva toimittaja, Ben Lucas, twiittasi kuvan omalta kuntosaliltaan. Myös siellä laitteet oli eroteltu läpikuultavilla seinillä, kertoo CNBC.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lukuisia uusia käytäntöjä

Toisessa twiitissään Lau listasi muitakin "uuden normaalin" käytäntöjä kuntosalillaan. Näitä olivat muun muassa lämmön mittaus, käsidesin käyttö, puhdistusliinat myös puhelimille sekä "älä istu" -lappu joka toisella penkillä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: News.com.auCNBC

Lue myös:

    Uusimmat