Kakkoskoti ulkomailta? Katso myynnissä olevat kohteet!

Moni haaveilee ulkomailla sijaitsevasta loma-asunnosta, jonne voisi lentää pakoon Suomen vaihtelevaa säätä? Tutustu Jokakodin sivuilla oleviin myynti-ilmoituksiin!

Kun Suomen kesä tarjoilee huonointaan – sateita ja ukkosta –, haaveiletko omasta loma-asunnosta jossain lämpoisessä? Miltä kuulostaisi siisti kolmio Espanjan rannalla tai asunto Bulgariasta, golfkentän vierestä? Katso millaisia ulkomaan kohteita on myynnissä Jokakoti.fi-sivustolla!

Lomahuoneisto Espanjan lämmöstä

Miltä kuulostaisi upouusi lomahuoneisto lyhyen matkan päässä rannalta? Espanjan Torreviejassa on myynnissä esimerkiksi 75-neliöinen kolmio, jonka taloyhtiön asukkaiden käytössä on oma uima-allas. Lähistöllä myös golfkenttiä sekä pohjoismaalainen koulu.

Golfarin unelmakoti

Bulgarian Golf Rivieraksi nimetyssä lomakeskuksessa on myynnissä kolmannen kerroksen kolmio, jossa on kaksi kylpyhuonetta. Näkymät asunnosta ovat altaalle ja merelle. Täysin varustellussa huoneistossa on myös kodinhoitohuone ja parveketerassi. Lomakeskuksen alapuolella, merenrannalla, sijaitsee Thracian Cliffs -niminen golfkenttä ja muutaman kilometrin etäisyydellä on myös muita golfkenttiä.

Kalustettu kolmio palvelujen keskeltä

Turkin Konaklissa sijaitsevassa, suomalaisten suosimassa asuntokohteessa on myynnissä upea, kalustettu kolmio kahdella kylpyhuoneella varustettuna. Pihalta löytyy paljon palveluja, kuten uima-allas, lasten leikkipuisto ja tenniskenttä. Asukkaiden käytössä myös sauna ja kuntosali. Asunnosta on näkymät merelle ja vuorille.


LUE MYÖS:

Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuvat: Välityspalvelut

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja