Kaipaatko vipinää vällyjen väliin? Kokeile feng shuin oppeja!

Tiesitkö, että koko parisuhteesi onnellisuus voi olla kiinni makuuhuoneesi sisustuksesta? Feng shuin oppien mukaisesti se tulisi pyhittää vain nukkumiseen ja intiimiin läheisyyteen, jotta huone palvelee tarkoitustaan mahdollisimman hyvin.

Kannettava tietokone avoinna sängyllä ja televisio pauhaa vieressä – ei kuulosta kovinkaan levolliselta, saati romanttiselta.

Feng shuin oppien mukaisesti makuuhuoneen tulisi olla rauhan tyyssija, josta arjen kiireet ja paineet ovat kaukana. Jokainen esine ilmentää jotain elämässänne, joten sisustukselle tulisi antaa sen ansaitsema arvo.

Raivaa televisio takaisin olohuoneeseen ja pidä arjen asiat kaukana makuuhuoneesta – tämä huone on pyhitetty vain sinulle, levolle ja parisuhteellesi.

Vältä turhaa tavaraa ja pyri pitämään pinnat mahdollisimman puhtaina – piilota kirjat ja vaatteet kaappeihin ja rauhoita tila, jotta energia saa kiertää mahdollisimman vapaasti ympärilläsi. Ihannetilanteessa lepoon pyhitetyssä tilassa ei ole vaatekaappia saati muita säilytysjärjestelmiä, vaan ne löytävät omasta huoneestaan.

Dominoiva sisustus

Onko koko huone sisustettu toisen osapuolen mukaan? Jos koko huone näyttää siltä, kuin siellä nukkuisi vain yksi henkilö on suhteen tasapaino on pielessä. Se, kumman vaatekaappi on suurempi ei ole oleellista tasapainon kannalta, mutta kummankin tulisi tuntea huone omakseen ja sen tulisi myös ilmentää parisuhteen kummankin osapuolen makua.

Oletko sinkku?

Jos olet sinkku, mutta haluat pariutua, kiinnitä huomiota makuuhuoneessasi yksittäin ja pareittain oleviin esineisiin ja asioihin. Esiintyykö tauluissa vain yksi henkilö ja löytyykö esineille oma pari?

Feng shuin oppien mukaisesti rakkautta etsivän kannattaa suosia pareja sisustuksessaan.

Värien merkitys

Värit luovat energiaa ja makuuhuoneessa tunnelman kannattaa olla mahdollisimman rauhoittava: Valitse väri, jonka keskellä sinun on hyvä olla ja tunnet itsesi rentoutuneeksi. Esimerkiksi sininen, valkoinen ja beessi toimivat loistavasti.

Pyri välttämään räikeitä, vahvoja värejä kuten oranssia, punaista ja keltaista. Panosta myös materiaaleihin, jotka tuntuvat ihollasi hyvältä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja