Kaikki eivät halua korostaa rintoja: Minimizer-rintaliivit pienentävät isoa povea

Suuripoviset naiset voivat kärsiä isoista rinnoistaan, sillä painava povi voi aiheuttaa niskakipuja ja haitata vaatteiden istumista.

Minimizer-liivit tulevat kysymykseen silloin, kun povi on kookas ja sitä halutaan muuttaa huomaamattomammaksi. Minimizer-liivit ovat tiiviistä kudoksesta valmistetut rintaliivit, jotka litistävät povea luoden vaikutelman jopa yhtä kuppikokoa pienemmistä rinnoista.

Jopa 70–80 prosenttia suomalaisnaisista käyttää vääränkokoisia rintaliivejä. Huonosti istuvien liivien aiheuttamat ongelmat korostuvat, kun povi on suuri. Change-ketjun maajohtaja Marjo Topi sanoo, että isopovinen nainen saa usein apua siitä, kun löytää täydellisesti istuvat rintaliivit, jotka tukevat rintaa oikein.

– Koko vartalon figuuri muuttuu, kun liivit istuvat kunnolla.

Sovittamalla sopivat

Eri valmistajien minimizer-liiveissä on eroja ja itselleen sopivan mallin löytää ainoastaan sovittamalla.

– Joku hamemalli sopii yhdelle paremmin kuin toiselle. Liiveissä on sama juttu.

Monet isopoviset naiset harmittelevat, kun lähes kaikki saatavilla olevat minimizer-liivit ovat ulkonäöltään "seksintappajia". Topi myöntääkin, että minimizer-liivejä valmistetaan yleensä kolmessa värissä: valkoisena, mustana ja beigenä.

Jos tarkoituksena on löytää tukevat rintaliivit, eikä pienentävällä vaikutuksella ole väliä, vaihtoehdot kasvavat. Topi kannustaakin povekkaita naisia rohkeasti ostoksille asiantuntevaan myymälään, jossa etsitään sopivat liivit myyjän avustuksella.

– Silloin löytää varmasti sopivan liivin, oli se sitten minimizer tai jokin muu malli.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja