Kahvilan kyltti sai ihmiset raivoihinsa – vitsi ei uponnut: ”Ystävänpäivänä avaa auton ovi hänelle, ystävänpäivän jälkeen…”

Uusiseelantilaisen kahvilan edustalla ollut kyltti on herättänyt raivoa ihmisten parissa.

Uuden-Seelannin Aucklandissa sijaitsevan Eiffen en Eden -kahvilan edustalla olleen liitutaulukyltin teksti ei ole uponnut ihmisiin kahvilan toivomalla tavalla.

Värikäs teksti kyltissä kuulutti seuraavaa: "Ystävänpäivänä avaa naiselle auton ovi. Ystävänpäivän jälkeen avaa hänelle auton takakontti."

"Väärin niin monella eri tasolla"

Twitterissä jakamansa kuvan yhteydessä Ana Seamways hämmästelee sitä, millaista pelisilmän puutetta kyltti osoittaa vielä senkin jälkeen, kun Uudessa-Seelannissa on yritetty kasvattaa tietoisuutta naisiin kohdistuvasta väkivallasta.

Twitterissä herkesikin keskustelua, kun monet kommentoijat pitivät kyltin tekstiä "kuvottavana" ja "kamalana", uutisoi Fox News.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ihan kuin he haluaisivat karkottaa yli 50 prosenttia asiakkaistaan. Ei ihan järkevää, vai mitä" kommentoi eräs.

"Väärin niin monella eri tasolla", totesi toinen.

Omistajalla erilainen selitys

Moni tulkitsi tekstin viittavaan väkivaltaan kidnappaukseen ja jopa murhaan. Yahoo-sivusto kertoo kahvilan omistajan puolustautuneen Newshubille väittämällä, että vitsin juju oli kuitenkin siinä, että takakontti avataan, jotta nainen voisi pakata ruokaostokset sinne tai ottaa ne sieltä pois. Selitys ei uponnut somekansaan.

"Selvennetään vielä, hänen puolustuksensa on siis se, että hän tarkoitti, että ystävänpäivän jälkeen hän avaa takakontin, ja seisoo sitten katsomassa, kun nainen laittaa omat ruokaostoksensa sinne, ja oletettavasti tekee ruokaa omassa keittiössään? Jatka kaivamista, tyyppi..." Phil Eriksen -niminen käyttäjä kuittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sarah Trotman -niminen käyttäjä kävi pyyhkimässä sanan "takakontti" kyltistä pois, jolloin teksti muutti muotoaan niin, että ystävänpäivän jälkeenkin miehen tulisi avata naiselle auto.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Erään Twitter-käyttäjän mukaan kahvilan omistaja pyysi tätä poistumaan, kun nainen vaati selitystä kyltille. Toinen kertoi kahvilan työntekijän sulkeneen puhelimen hänen yrittäessään keskustella asiasta.

Kaikki eivät loukkaantuneet

Kaikki eivät suinkaan pitäneet vitsiä loukkaavana.

"Epämääräinen ja monitulkintainen kyltti, jonka olet valinnut utlkita pahimmalla mahdollisella tavalla", totesi eräs.

"Mikä vika takakontissa on? En tiedä teistä, mutta sinne minä laitan ruokaostokseni. Kiireisenä uraäitinä on mahtavaa saada ylimääräinen käsipari sitä varten", kuittasi eräs.

Fox News kertoo, että kahvila poisti Facebook-sivunsa kohun jälkimainigeissa.

Lähteet: Fox News, Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja