Mainos

Kadonnutta opettajaa etsitty tänään Sipoosta "laihoin tuloksin"

Kadonnutta opettajaa Päivi Heikinheimoa on etsitty tänään Sipoon Nikkilästä poliisin ja kymmenien vapaaehtoisten voimin.

Etsintöjen tilannejohtaja, ylikonstaapeli Jari Hunnakko Helsingin poliisista kertoo MTV:n Uutisille, että etsinnät Vapepan vapaaehtoisten kanssa lopetetaan pimeän tullen, eikä niitä jatketa toistaiseksi.

– Olemme etsineet aamuyhdeksästä asti noin 40 vapaaehtoisen kanssa, mutta laihoin tuloksin.

Helsingin poliisin väkivaltayksikkö oli määritellyt tietyn alueen Sipoon Nikkilästä, josta Päivi Heikinheimoa etsittiin tämän päivän ajan.

– Ilmeisesti teletunnistetietojen perusteella oli määritelty tietty alue Nikkiläntien ja Marinkyläntien läheltä. Tässä on metsää ja taajamaa, josta on etsitty. Mukana on ollut myös koiria, mutta koiratkaan eivät ole löytäneet mitään, sanoo Hunnakko.

Lunta satoi etsintöjen aikana, mikä vaikeutti työtä. Etsintöjä ei  toistaiseksi jatketa tämän päivän jälkeen. 

– Uusia etsintöjä ei ole suunnitteilla, mutta eihän se tarvitse kuin yhden tutkinnallisen vihjeen tai silminnäkijähavainnon, ja etsinnät voidaan taas käynnistää nopeasti. Jos Vapepan vapaaehtoiset ovat mukana, niin silloin paras aika etsiä on nimenomaan viikonloppu, koska vapaaehtoiset ovat suurin osa työssäkäyviä ihmisiä, joten arkena etsiminen on hankalaa, sanoo Hunnakko.

Helsingistä vuodenvaihteen jälkeen kadonneen Heikinheimon puhelimen sijaintitiedot linkittyvät 2.1. Malmin Kalmistotielle ja myöhemmin samana päivänä Sipoon Nikkilän kylän alueelle. Puhelin myös paikantui viimeisen kerran Nikkilään 5.1.

Vantaan Varia-ammattiopiston sosiaali- ja terveysalan lehtorin Päivi Heikinheimon oli tarkoitus palata lomalta 11. tammikuuta, mutta hän ei saapunut töihin, eikä häntä tavoitettu puhelimitse.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.