Mainos

Kadonneen miehen mysteeri: Valvontakamerakuvat paljastavat kulkusuunnan

Poliisilla ei ole havaintoja Tampereella torstaina kadonneesta miehestä. Miehen katoamisesta on tullut poliisille niukasti vihjeitä.

Kadonneen tuntomerkit

Noin 60-vuotiaalla kadonneella miehellä on vaaleat hiukset ja viikset.

Mies on noin 165 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan normaali.

Katoamishetkellä miehellä oli todennäköisesti yllään vaalea kauluspaita, musta takki, harmaat housut ja mustat nahkakengät.

Tapaukseen liittyvät vihjeet voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 445 546.

– Olemme saaneet miehestä muutamia havaintoja, mutta ei mitään ratkaisevia vihjeitä, jotka johtaisivat hänen jäljille, kertoo rikoskomisario Pasi Mettälä Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Mettälän mukaan suurin osa miehen katoamiseen liittyvistä vihjeistä on jo tarkistettu.

60-vuotias kadonnut mies on kotoisin Etelä-Afrikasta ja hän oli Suomessa työmatkalla. Mies oli ollut Suomessa useita kertoja työasioissa.

"Ei viitteitä rikokseen"

Mies on nähty viimeisen kerran torstai-iltana hieman ennen kello yhtätoista, kun hän poistui Tampereen keskustasta ravintolasta, joka sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 26.

Ravintolassa miehen seurassa olleita henkilöitä on puhutettu, eikä katoamisillan kulussa ole paljastunut mitään epäilyttävää.

– Emme epäile tässä vaiheessa katoamiseen liittyvän rikosta. Tutkinnassa ei ole ilmennyt sellaisia viitteitä, jotta rikosta epäiltäisiin, rikoskomisario Pasi Mettälä kertoo.

Ilta-Sanomat uutisoi miehen tyttären saaneen perjantaina oudon puhelun isänsä puhelimesta. Poliisi ei kuitenkaan vahvista tätä tietoa.

– Puhelu on tutkinnan alla, mutta toistaiseksi emme ole saaneet vahvistusta tälle tiedolle, Mettälä kertoo.

Valvontakamerakuvissa havainto

Poliisi on tutkinut miehen katoamispaikan läheisyydestä valvontakameratallenteita, joista selviää muun muassa mihin suuntaan mies lähti ravintolasta. Tallenteiden mukaan mies poistui ravintolasta yksin.

– Valvontakamerakuvien mukaan mies lähti ravintolasta hotellin suuntaan. Siitä eteenpäin emme tiedä miehen matkasta, Mettälä kertoo.

Mies yöpyi hotelli Ilveksessä, mihin on ravintolasta matkaa vain 750 metriä. Poliisi ei lähde erittelemään katoamismysteerin mahdollisia syitä.

– Tutkinnan tässä vaiheessa ei viitsi arvailemaan lähteä, rikoskomisario Pasi Mettälä Sisä-Suomen poliisilaitokselta tähdentää.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.