Kaapo Kakko ilmiliekeissä! Suomalaistulokas liidätti Rangersin komeaan voittoon sarjakärjestä

New York Rangersin suomalaistulokas Kaapo Kakko palasi jääkiekon NHL:ssä kehiin kahden ottelun sairasteluhuililta ja jatkoi otteitaan komeassa tehovireessä. Kakko siivitti nyt Rangersia kahdella syöttöpisteellään, kun sarjan kärkiseura Washington Capitals kaatui 4–1.

Kakko avasi tehohanansa ylivoimalla jo ottelun toisella minuutilla. Kakko rouhi limppua maalin edessä, ja se päätyi hiukan onnekkaastikin hänen hallustaan Artemi Panarinille, joka napautti pelivälineen yläkulmaan. Osuma vei Rangersin 1–0-johtoon.

Kakko alusti myös Rangersin voittomaaliksi jääneen 2–0-osuman, senkin ylivoimalla. Suomalaishyökkääjä jakoi kiekon oikeasta laidasta vasemman b-pisteen kaarelle Panarinille, ja sama mies iski rannelaukauksellaan jälleen.

Rangersin kaksi jälkimmäistä maalia kirjattiin Pavel Buchnevichin ja Brett Howdenin nimiin. Jevgeni Kutznetsov teki Capitalsin ainokaisen.

Kakko, 18, on nakuttanut viimeisimpiin kolmeen otteluunsa tehopisteet 3+2=5. Hän tuplasi koko kauden syöttösaldonsa: suomalainen on iskenyt sesongin 17 otteluun pisteet 6+4=10.

Rangers majailee itäisessä konferenssissa 13:ntena, Capitals konferenssin ja koko liigan kärkipaikalla.

NHL:n suomalaistilastot ke-to-yönä:

Montreal - Ottawa       1-2 ja.
 Kotkaniemi MTL 0+0  0 0 2 3/7 14.04
 Armia      MTL 0+0  0 0 2  -  19.01
 Lehkonen   MTL 0+0  0 0 2  -  15.47

 NY Rangers - Washington 4-1
 Kakko      NYR 0+2  0 0 2  -  15.56

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset. 

Lue myös:

    Uusimmat