Kaamean kaunis meikki – loihdi upea look naamiaisiin

Onko sinulla tiedossa Halloween-juhlat, naamiaiset tai muut illanistujaiset, joissa haluaisit räväyttää? Kauneuden ammattilainen Mariela Sarkima vinkkaa, miten loihdit näyttävän ja astetta räväkämmän juhlameikin.

Kaamean kauniin -meikki- ja hiusnäytöksen vastikään koordinoineen Mariela Sarkiman mukaan näyttävä Halloween-meikki on helppo ja ennen kaikkea hauska tehdä. Meikillä saa liioitella oikein olan takaan: esimerkiksi mustat kissamaiset maalatut glitteriluomet pitkillä rajauksilla erottuvat arkisesta lookista kertaheitolla.

– Esimerkiksi siivenmuotoinen, skarpisti rajattu musta silmämeikki sopii loistavasti teemaan. Väritä rajaus mustalla kajalkynällä saadaksesi hyvän tarttumapinnan ja painele päälle mattamustaa luomiväriä, jossa on vähän kimalletta, Sarkima neuvoo.

– Ole tarkka reunojen kanssa: tee meikki viistopäisellä kapealla siveltimellä, ettei se ala utuistumaan, jotta siitä tulisi varmasti skarppi. Mustalla glitterillä saa kissamaisen "märkä asfaltti " -efektin, joka toimii tähän vuoden aikaan todella hyvin.

Silmiinpistävä silmämeikki onkin loistava ehoste juhlaan.

– Jos haluaa oikein näyttävän silmämeikin, tee samalle alueelle meikki kuten smokey eyes -tyylissä, mutta älä häivytä. Lookin voi yhdistää vaikka mattaoransseihin huuliin, sillä musta ja oranssi sopivat loistavasti teemaan.

Sarkima muistuttaa, että naamiaismeikissä saa rikkoa rajoja.

– Muista, että Halloween- tai naamiaisjuhlissa kaikkea voi liioitella! Voit esimerkiksi varjostaa poskikuoppia niin, että look näyttää vähän aneemiselta, skeleton-tyyliseltä: nyt saa kerrankin käyttää liian vaaleaa pohjaa. Sinun ei tarvitse kuitenkaan näyttää kirjaimellisesti luurangolta! Sarkima nauraa.

– Yksi vinkki on myös käyttää meikissä kunnolla kiiltoa, ei kimalletta, vaan hohdetta, jonka saat hehkuvoiteella ja shampanjan sävyisellä luomivärillä. Jos laitat sitä vähän liikaa esimerkiksi poskipäille ja leuan kärkeen, tyyli näyttää vähän hikiseltä. Ja hikinen look näyttää aika hyvältä!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja