Justin ja Hailey Bieber juhlivat häitään toisen kerran

Justin Bieber ja Hailey Baldwin kihlautuivat 0:46
Pariskunta meni kihloihin heinäkuussa 2018.

Justin ja Hailey Bieber juhlivat häitään.

Laulaja Justin Bieber ja hänen mallivaimonsa Hailey Bieber (os. Baldwin) ovat juhlineet häitään toisen kerran. Hulppea tilaisuus järjestettiin Somersetin kappelissa Etelä-Carolinassa.

154 vieraan joukossa oli useita supertähtiä. Morsiusneitoina toimivat Haileyn sisko Alaia Baldwin ja serkku Ireland Baldwin. Paikalla olivat myös morsiamen isä Stephen Baldwin, setä Alec Baldwin ja Justin Bieberin vanhemmat Pattie Mallette ja Jeremy Bieber.

Hääjuhlasta ei ole toistaiseksi tihkunut kuvia julkisuuteen. Vain hieman ennen alttarille astelua Justin Bieber jakoi Instagramissa kuvan uudesta rannekellostaan ja kertoi ostaneensa sen häälahjaksi itselleen.

Sunnuntaina pariskunta järjesti perheelleen ja lähimmille ystävilleen intiimit harjoitusillalliset. Veden äärellä järjestettyyn tilaisuuteen saavuttiin veneillä.

Justin ja Hailey Bieber avioituivat kaikessa hiljaisuudessa viime vuoden syyskuussa New Yorkissa. Maistraatissa suhteensa virallistanut pari vahvisti menneensä naimisiin vasta muutamaa kuukautta myöhemmin. 

Lue myös:

    Uusimmat