Justin Bieberin ratkaisu kasaantuviin ongelmiin: Muutto muualle!

Alamäkeen ajautunut laulaja Justin Bieber haluaa muuttaa omaan rauhaansa – kauas naapureistaan.

Kohuotsikoissa pyörinyt Justin Bieber on saanut tarpeekseen Calabasasin naapureistaan. Bieberin kerrotaan haluavan muuttaa muualle ja TMZ-sivuston mukaan Bieber onkin nähty jo tutustumassa uusiin kiinteisöihin.

Bieber on käynyt katsomassa uusia, mahdollisia koteja Kalifornian Hidden Valleysta, joka sijaitsee 32 kilometrin päässä Bieberin nykyisestä asumuksesta. Nimenomaan Hidden Valleyn kerrotaan olevan Bieberin himoitsema uusi asuinalue. Rauhallisella alueella on vain kymmenen kotia ja jokainen sijaitsee liki yhdeksän hehtaarin tontilla. Moni kiinteistöistä on hevostiloja, mutta hevostallien vuoksi Bieber ei kuitenkaan halua Hidden Valleyn alueelle muuttaa.

TMZ:n lähteet kertovat, että Bieber haluaa ennen kaikkea pois Calabasasista välittömästi. Sen lisäksi, että Bieber haluaa eroon naapureistaan, hän haluaa tilaa rymytä vapaasti mönkijöillään sekä oman rullaluistelukentän.

Tähden Calabasasin taloon tehtiin myös kotietsintä, joka raivostutti laulajan lopullisesti. Talosta löytyi tähden ystävä, jolla oli hallussaan huumausaineita. Lisäksi Bieberiä syytetään pahoinpitelystä Kanadassa ja hänet pidätettiin Miamissa rattijuopumuksesta, viranomaisen vastustamisesta sekä ajamisesta ilman voimassa olevaa ajokorttia.

Naapurit tuskin pistävät pahakseen, jos Bieber muuttaa muualle. Meluisia bileitä järjestävä Bieber ei ole naapuriensa suosiossa ja hiljattain tähti esimerkiksi heitteli kananmunia erään naapurinsa taloa päin.

Viime viikkoina sekä tosi-tv:stä tutut että laulaja ostivat talot Bieberin naapurustosta.


LUE MYÖS MUUT UUSIMMAT JUTUT:


(MTV LIFESTYLE)

Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat