Lähipiiri huolissaan Justin Bieberistä

Justin Bieberin äiti ja manageri ovat ilmaisseet huolensa ongelmissa ryvettyneen poptähden suhteen.

Poptähti Justin Bieber on viime aikoina joutunut jälleen negatiiviseen julkisuuteen. Saaga alkoi, kun Bieber jäi kiinni viime viikon alussa kananmunien heittelemisestä naapurinsa taloa päin upporikkaiden suosimalla aidatulla Calabasasin asuinalueella. Hän on ollut aiemminkin ongelmissa naapureidensa kanssa, jotka ovat valittaneet muun muassa tähden kaahailuista sekä äänekkäistä juhlista.

Kun poliisit saapuivat Bieberin talolle viime viikon tiistaiaamuna hakemaan valvontakameroiden videoita kananmunaheittelyyn liittyen, löysivät he kuitenkin jotain aivan muuta. Talosta nimittäin löydettiin huumeita, joiden johdosta poliisit pidättivät Bieberin ystävän, räppäri Lil Za'n.

Eilen keskiviikkona uutisoitiin, että Bieber on kieltäytynyt antamasta puhelintaan poliisien tutkittavaksi. Tämän takia hänen kotiinsa saatetaan tehdä uusi kotietsintä.

Lisäksi tällä viikolla Bieberin ja hänen ex-tyttöystävänsä Selena Gomezin välisiksi väitetyt tekstiviestit päätyivät julkisuuteen. Viesteissä Bieber muun muassa haukkui ja solvasi Gomezia.

"Älkää tuomitko"

Nyt Bieberin äiti Pattie Mallette on avautunut puolustaakseen poikaansa. Hän uskoo The Sunin haastattelussa, että julkisuus on syy Bieberin ongelmiin.

– Niin monet ihmiset lähtevät viihdeteollisuuteen hyvistä kristillisistä lähtökohdista, mutta joutuvat sitten alttiiksi vaikutuksille, Mallette selittää.

Hän on itsekin käynyt läpi vaikean nuoruuden, johon kuuluivat myös huumeet. Bieberin hän sai ollessaan vasta 17-vuotias.

– Jos Justin kärsii, älkää potkiko häntä päähän tai tuomitko häntä. Rukoilkaa hänen puolestaan, Mallette vetoaa poikansa faneihin.

Myös Bieberin tiimin, manageri Scooter Brown etunenässä, kerrotaan olevan huolissaan nuoresta miehestä. Useiden jenkkilähteiden mukaan he ovat kehottaneet Bieberiä muuttamaan pois Calabasasista, missä hän ei tule toimeen naapureiden kanssa. Bieber kuitenkin on kieltäytynyt luopumasta kodistaan.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat