Mainos

Juontaja sai naisen itkemään – kaverivierailun jälkeen laskun lähettänyt äiti lytättiin tv-ohjelmassa

Kenkä-episodilla kohua herättänyt äiti joutui aamuohjelman juontajan hampaisiin. 

MTV Lifestyle uutisoi eilen muotisuunnittelijana työskentelevästä Sarah Bryanista, joka syytti tuttavaperheen äitiä hänen tyttärensä kenkien pilaamisesta. Hän vaati äitiä maksamaan naarmuista ja kulumista korvausta kenkien täyden hinnan, peräti 370 euroa. 

Äidin käytös sai välittömästi aikaan valtavan kohun, ja Bryania pyydettiinkin keskustelemaan aiheesta englantilaiseen Good Morning Britain -ohjelmaan. Keskustelu juontaja Piers Morganin kanssa kävi kiivaana, ja juontaja päätyi jopa kyseenalaistamaan Bryanin kyvyn toimia vanhempana. 

"Kengillä ei mitään tekemistä vanhemmuuden kanssa"

Morgan hyökkäsi suoraan äitiä vastaan, joka on kertonut pukevansa tyttärensä ainoastaan muotisuunnittelijoiden luomuksiin. 

– Ei ole olemassa yhtäkään äitiä tai isää, joka ei tätä haastattelua katsoessaan miettisi: ”Miksi ihmeessä olet ostanut kolmevuotiaalle 60 paria kenkiä”, Piers vastasi äidin kieltäessään häntä vastaan asetetut väitteet.

Mies esitti myös väitteen Bryanin vastuuntunnottomuudesta ja mainitsi hänen olevan surkea vanhempi. 


Bryan yritti puolustautua syytöksiin parhaalla mahdollisella tavalla. Hänen mukaansa kengillä ei ole mitään tekemistä hänen äititaitojensa kanssa, eikä asiasta syyllistäminen ollut hänen mielestään reilua.

– Tämä on kamalaa. Sinulla ei ole hajuakaan minusta, menneisyydestäni tai elämästäni, Bryan puolustautui itkien ja kertoi hänen tyttärensä olevan erittäin onnellinen. 

Yleisö yhtä mieltä äidin rahan käytöstä 

Ohjelman jälkeen Bryan kertoi kärsineensä juontajan hyökkäävän asenteen aiheuttamasta paniikkihäiriöstä. Juontaja Morgan ei kehotuksista huolimatta suostunut pyytämään äidiltä anteeksi keskustelun kulkua.

Myös Twitter-käyttäjät innostuivat keskustelusta toden teolla. Useat käyttäjät ovat osoittaneet tukensa Morganin omalaatuiselle juontotyylille. Myös kriitikkiä on ollut ilmassa, sillä vaikka miehen juontotyyli on saanutkin paljon kehuja, useimpien mielestä hän meni tällä kertaa hieman liian pitkälle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En pidä Piers Morganista, mutta olen samaa mieltä siitä, että yli kolmensadan kuluttaminen kolmevuotiaan saappaisiin on järkyttävää, eräs Twitter-käyttäjä kommentoi. 

Lähde: Telegraph

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.