Mainos

Lapsi palasi kaverin luota leikkimästä – äiti lähetti perään 370 euron laskun

Muotisuunnittelijana työskentelevä äiti ei voinut uskoa silmiään löydettyään jälkiä 3-vuotiaan tyttärensä kengistä. Nyt äiti vaatii tuttavaperheeltä korvausta aiheutuneesta vahingosta.

Kun Sarah Bryanin kolmevuotias tytär palasi kotiin kaverinsa luota, äidin katse kiinnittyi välittömästi mustiin jälkiin, joita oli ilmestynyt tytön punaisiin kenkiin. Asiasta hermostunut äiti ei aikaillut, vaan lähetti välittömästi sähköpostia tuttavaperheen äidille ja vaati selitystä. Lisäksi hän vaati äitiä maksamaan korvausta kenkien turmelemisesta 325 puntaa eli noin 370 euroa.

– Mukana on lasku näistä jäljistä, koska aitoa italialaista nahkaa ei voi korjata! Suunnittelijana en halua lapseni näyttävän miltään muulta kuin tahrattomalta, Bryan kirjoittaa sähköpostissaan.

Äiti vertaa kenkien jälkiä ihon naarmuihin

Mustat jäljet eivät olleet ainoa asia, josta äiti hermostui. Äidin mukaan normaalin kulumisen sijaan myös kenkien pohjat näyttivät leikkihetken jälkeen siltä, kuin niillä olisi kävelty useampi vuosi, ei vain muutama tunti. Äiti kertoo olleensa murtunut nähdessään kenkien kunnon.

– Jos lapsesi tulee kotiin naarmuja vartalossaan, haluat tietää, mitä on tapahtunut. Se on sama asia kenkien kanssa. Hän ei voi mennä ulos ilman niitä, Bryan toteaa.

Bryanin tyttärellä on noin kuusikymmentä paria huippusuunnittelijoiden kenkiä, mutta kyseinen kenkäpari oli äidin mukaan erityisen tärkeä, sillä se oli suunniteltu sopimaan täydellisesti tytön asuun.

Vihaisen sähköpostin saanut Nicola Gibbs ei tuttavansa kehotuksesta huolimatta suostunut maksamaan kenkien hintaa. Hänen mukaansa perheellä on kyllä rahaa ostaa uudet kengät, jos äiti niin kerran haluaa.

– Lapset ovat lapsia. Ne sotkevat ja rikkovat tavaroita, se on elämää, Gibbs toteaa.

Lähde: TheSun 

***Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.